JABLEČNÝ OCET bio-raw-organic 500 ml
Administrace
JABLEČNÝ OCET bio-raw-organic 500 ml
95 Kč
Zaujalo jednoho uživatele
(K dispozici může být více kusů.)
Doprava:
od 59 Kč
... už staré babičky věděly, že pití sklenice vody s lžící octa na lačný žaludek dělá divy. Ve Švédsku se lžíce octa doporučuje lidem trpícím cukrovkou.
POUŽITÍ:
Poznejte i Vy výborné dochucovadlo i konzervant. Díky své jemně kyselé chuti a jablečné…
JABLEČNÝ OCET bio-raw-organic 500 ml
95 Kč
Poslat dotaz
Prosím, uvádějte u objednávky kompletní adresu včetně tel. kontaktu, pomůže to přepravci urychlit dodání Vašeho balíku. Děkuji :)
- Popis zboží
... už staré babičky věděly, že pití sklenice vody s lžící octa na lačný žaludek dělá divy. Ve Švédsku se lžíce octa doporučuje lidem trpícím cukrovkou.
POUŽITÍ:
Poznejte i Vy výborné dochucovadlo i konzervant. Díky své jemně kyselé chuti a jablečné vůni je tento ocet výborným dochucovadlem při přípravě zeleninových salátů, různých pokrmů a sladkokyselých marinád. Konzervačních vlastností jablečného octa lze také využít při konzervaci různých typů zeleniny. Pro jeho působení jej můžete v naředěné formě popíjet formou osvěžujícího nápoje. Nebo ho můžete užívat takzvaně na „na lžičku“.
BENEFITY:
-Kontrola tělesné hmotnosti
-Normální činnost střev – pohyblivost a plyny
SLOŽENÍ A VLASTNOSTI:
Poznejte blahodárnost jablečného octa ! Vyznačuje se jantarovou barvou. Díky šetrnému způsobu zpracování a vynechání filtrace a pasterizace je ve výsledném octu zachováno maximální množství vitamínů, minerálů a také enzymů. Velký význam mají v octu přítomné látky vzniklé během kvašení, pro které je ocet spojován s jeho blahodárným působením. Kyselost jablečného octu je 10 %.
PŮVOD A PĚSTOVÁNÍ:
Šetrně zpracovaná BIO jablka. Výchozí surovinou pro výrobu jablečného octa jsou BIO certifikovaná jablka. Prostřednictvím procesu zvaného fermentace dochází k přeměně v jablcích obsažených cukrů na jejich kvasné produkty. Ty se souhrnně označují jako ocet. Výsledný ocet není filtrován ani pasterován. V rámci šetrného zpracování je v octu viditelný a zcela přirozený zákal, který není na závadu. Naopak je důkazem toho, že ocet během výroby nebyl filtrován ani tepelně zatěžován.
-100% přírodní
-Bez barviv a konzervantů
-Nepasterovaný
-Tepelně nezpracovaný
IHNED K ODESLÁNÍ !
POUŽITÍ:
Poznejte i Vy výborné dochucovadlo i konzervant. Díky své jemně kyselé chuti a jablečné vůni je tento ocet výborným dochucovadlem při přípravě zeleninových salátů, různých pokrmů a sladkokyselých marinád. Konzervačních vlastností jablečného octa lze také využít při konzervaci různých typů zeleniny. Pro jeho působení jej můžete v naředěné formě popíjet formou osvěžujícího nápoje. Nebo ho můžete užívat takzvaně na „na lžičku“.
BENEFITY:
-Kontrola tělesné hmotnosti
-Normální činnost střev – pohyblivost a plyny
SLOŽENÍ A VLASTNOSTI:
Poznejte blahodárnost jablečného octa ! Vyznačuje se jantarovou barvou. Díky šetrnému způsobu zpracování a vynechání filtrace a pasterizace je ve výsledném octu zachováno maximální množství vitamínů, minerálů a také enzymů. Velký význam mají v octu přítomné látky vzniklé během kvašení, pro které je ocet spojován s jeho blahodárným působením. Kyselost jablečného octu je 10 %.
PŮVOD A PĚSTOVÁNÍ:
Šetrně zpracovaná BIO jablka. Výchozí surovinou pro výrobu jablečného octa jsou BIO certifikovaná jablka. Prostřednictvím procesu zvaného fermentace dochází k přeměně v jablcích obsažených cukrů na jejich kvasné produkty. Ty se souhrnně označují jako ocet. Výsledný ocet není filtrován ani pasterován. V rámci šetrného zpracování je v octu viditelný a zcela přirozený zákal, který není na závadu. Naopak je důkazem toho, že ocet během výroby nebyl filtrován ani tepelně zatěžován.
-100% přírodní
-Bez barviv a konzervantů
-Nepasterovaný
-Tepelně nezpracovaný
IHNED K ODESLÁNÍ !
-
Značka
-
Velikost
S
-
Rozměry
500 ml - 95 Kč, 750 ml - 117 Kč, 1 L - 147 Kč, 5,6 L - 506 Kč
-
6. 8. 2022, 7:48
-
Zobrazení
294
-
Oblíbené
0
Sdílet s přáteli
Další nabídky bazárku
Nové
42
IKEA
BÍLÉ papuče / pantofle, vel. 40 - 43
Nové
L
SADA: NEREZ PŘÍBORY - 24 ks
Nové
110
H&M