Zobrazit přihlášovací formulář

BIO KONOPNÝ OLEJ / HEMP OIL, 500 ml

Administrace

BIO KONOPNÝ OLEJ / HEMP OIL, 500 ml

249 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 3 uživatele
(K dispozici může být více kusů.)
Doprava: od 59 Kč
Tímto všestranným pomocníkem, BIO certifikovaným konopným olejem, obohatíte svou studenou kuchyni o výraznou bylinnou chuť a vůni. Krom všech výjimečných vlastností získáte i jeden z nejlepších zdrojů polynenasycených mastných kyselin. SLOŽENÍ A…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 19. 11. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

BIO KONOPNÝ OLEJ / HEMP OIL, 500 ml

249 Kč
Prosím, uvádějte u objednávky kompletní adresu včetně tel. kontaktu, pomůže to přepravci urychlit dodání Vašeho balíku. Děkuji :)
  • Popis zboží
Tímto všestranným pomocníkem, BIO certifikovaným konopným olejem, obohatíte svou studenou kuchyni o výraznou bylinnou chuť a vůni. Krom všech výjimečných vlastností získáte i jeden z nejlepších zdrojů polynenasycených mastných kyselin.

SLOŽENÍ A VLASTNOSTI
Jeden z nejlepších zdrojů polynenasycených mastných kyselin. Konopný olej je typický svou výraznou bylinnou chutí a vůní. Jeho barva je světle až tmavě zelená, a to díky chlorofylu, který během lisování semínek přechází do výsledného oleje. Konopný olej je také významným zdrojem v tuku rozpustných vitamínů, minerálů, přírodních barviv a dalších fytolátek, které jsou zodpovědné za jeho výjimečné vlastnosti. Dále se konopný olej řadí do skupiny rostlinných olejů s ideálním poměrem esenciálních a polynenasycených mastných kyselin (poměr odpovídá tradiční japonské a středomořské stravě). Obsah polynenasycených mastných kyselin tvoří dokonce až 80 %, což z konopného oleje dělá jeden nejlepších zdrojů polynenasycených mastných kyselin vůbec.

POUŽITÍ
Bylinná chuť a vůně do studené kuchyně. Za studena lisovaný konopný olej se vyznačuje výraznou bylinnou chutí a vůní. Své využití má především ve studené kuchyni, protože jeho tělu prospěšné látky jsou citlivé na vyšší teploty. Výborný je v kombinaci s čerstvou zeleninou. Dochutit jím může také různé pomazánky a vychladlé pokrmy, kterým dodává svěží barvu a zvýrazňuje obsažené chutě.

Poznejte všestranné užití konopného oleje i Vy !
Nejenže je hypoalergenní, ale obsahuje i vysoce aktivní a zklidňující látky, pro které je ideálním pomocníkem při problémech s ekzémy, lupy a lupénkou. Osobám s těmito problémy se doporučuje užívat konopný olej jak vnitřně, tak zevně.

IHNED K ODESLÁNÍ !
  • Značka

    BEWIT

  • Velikost

    M

  • 4. 8. 2022, 1:01

  • Zobrazení

    265

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

6x barevné miska, pastelové tóny
BÍLÉ papuče / pantofle, vel. 40 - 43
SADA: NEREZ PŘÍBORY - 24 ks
BÍLÁ dětská venkovní plast. židle
Červený unisex letní klobouk, vel. 4-6 let

Kategorie