Zobrazit přihlášovací formulář

ŠEDÉ dětské perkálové povlečení, bílé puntíky

Administrace

ŠEDÉ dětské perkálové povlečení, bílé puntíky

399 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 4 uživatele
(K dispozici může být více kusů.)
Doprava: od 79 Kč
... toto úžasně hebké a chladivé povlečení je s nadčasovým unisex vzorem. Perkálová tkanina z odolných přírodních materiálů, bavlny a viskózy, které jsou prodyšné a přispívají k tomu, aby Vaše dítě dobře spalo celou noc. Tato perkálová tkanina je…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 19. 11. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

ŠEDÉ dětské perkálové povlečení, bílé puntíky

399 Kč
Prosím, uvádějte u objednávky kompletní adresu včetně tel. kontaktu, pomůže to přepravci urychlit dodání Vašeho balíku. Děkuji :)
  • Popis zboží
... toto úžasně hebké a chladivé povlečení je s nadčasovým unisex vzorem. Perkálová tkanina z odolných přírodních materiálů, bavlny a viskózy, které jsou prodyšné a přispívají k tomu, aby Vaše dítě dobře spalo celou noc. Tato perkálová tkanina je mimořádně příjemná a pohodlná pro pokožku Vašeho dítěte, protože bavlna z udržitelných zdrojů byla smíchána s viskózou – perfektní pro dobrý spánek. Udrží Vaše dítě v pohodlí v suchu po celou noc, protože směs bavlny a viskózy absorbuje a odvádí vlhkost, což pomáhá tělu udržovat příjemnou a rovnoměrnou teplotu. Měkký a hladký povrch je odolný a neobsahuje žádné nebezpečné chemikálie, včetně ftalátů, ktoré by mohly poškodit pokožku nebo zdraví Vašeho dítěte. Bezpečná volba pro Vaše miminko i pro životní prostředí. Barva a vzor povlaku na přikrývku je neutrální, vhodné pro kloučka i holčičku. Snadno kombinuje s ostatními textiliemi. Doporučujeme pro děti od 12 měsíců. NOVÉ, originálně balené zboží. Ihned k odeslání !

........................................

Návod na údržbu:
Srážlivost maximálně 4 %. Perte v pračce na 60 °C v režimu běžného praní. Perte s textíliemi podobných barev. Před praním zapněte zip. Nebělit. Sušte v sušičce při běžné teplotě (max. 80 °C). Žehlení na teplotu max. 200 °C. Nečistit chemicky.

........................................

Materiál:
80% bavlna, 20% viskoza / um.hedvábí
  • Značka

    IKEA

  • Velikost

    L

  • Rozměry

    Délka povlaku na polštář: 55 cm. Šířka povlaku na polštář: 35 cm. Délka povlaku přikrývky: 125 cm. Šířka povlaku přikrývky: 110 cm. Dostava tkaniny: 190 Palec². Dostava tkaniny určuje počet vláken na palec čtverečný (2,54 cm2). Čím vyšší číslo dostavy, tí

  • 12. 10. 2021, 20:17

  • Zobrazení

    146

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Spojovací díl pro 2 matrace

Kategorie