Zobrazit přihlášovací formulář

Sunway respirátor KN95 ( FFP2 ) bílý

Administrace

Sunway respirátor KN95 ( FFP2 ) bílý

7 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Ať už se potřebujete ochránit před kapénkovou infekcí, před pyly nebo před smogem, certifikovaný respirátor KN95 je tou nejlepší volbou pro zdravotníky i běžné občany. Zachytí přes 95 % virů či bakterií. Respirátor má nízké hodnoty odporu u nádechu i…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 11. 6. 2010
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Sunway respirátor KN95 ( FFP2 ) bílý

7 Kč
  • Popis zboží
Ať už se potřebujete ochránit před kapénkovou infekcí, před pyly nebo před smogem, certifikovaný respirátor KN95 je tou nejlepší volbou pro zdravotníky i běžné občany. Zachytí přes 95 % virů či bakterií. Respirátor má nízké hodnoty odporu u nádechu i výdechu, a tak vás při běžných činnostech nebude nijak omezovat. Univerzální velikost bude díky upínacímu systému a nosním svorkám sedět všem.

Respirátor odpovídá stupni ochrany KN95, což znamená, že filtruje minimálně 95 % virů, bakterií, prachových, pylových či smogových částic, ale naměřený stupeň filtrace je dokonce více než 98 %. Splňuje všechna doporučení WHO a je vhodný jak pro běžné používání, tak i pro zdravotníky.

Zatímco roušky chrání pouze ostatní, respirátor před kapénkovou infekcí a viry účinně ochrání i vás. Odpor u nádechu je pouhých 79 Pa a u výdechu dokonce jen 63 Pa. Díky tomu bude nošení respirátoru pohodlné i při fyzicky náročnějších činnostech.

Respirátor vyrobený z bavlny a netkané látky obsahuje polypropylenový filtr. Aby jeho používání bylo co nejvíce bezpečné a pohodlné, má nosní svorku a upínací systém z přírodní gumy. S respirátorem vždy manipulujte jen čistýma rukama a sundavejte ho pomocí popruhů.
  • 15. 8. 2021, 18:47

  • Zobrazení

    91

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Kategorie