Zobrazit přihlášovací formulář

ŠEDÁ dětská unisex deka / pléd 70x90 cm, puntíky

Administrace

ŠEDÁ dětská unisex deka / pléd 70x90 cm, puntíky

199 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava: od 79 Kč
... měkoučká šedá deka s rozvernými bílými puntíky, velice elegantní ! Je příjemná pro dětskou pokožku. Vyrobená ze 100% recyklovaného polyesteru – odolného materiálu bez obsahu škodlivých látek. Ideální na přikrytí Vašeho dítěte, když je čas si zdřímnout…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 19. 11. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

ŠEDÁ dětská unisex deka / pléd 70x90 cm, puntíky

199 Kč
Prosím, uvádějte u objednávky kompletní adresu včetně tel. kontaktu, pomůže to přepravci urychlit dodání Vašeho balíku. Děkuji :)
  • Popis zboží
... měkoučká šedá deka s rozvernými bílými puntíky, velice elegantní ! Je příjemná pro dětskou pokožku. Vyrobená ze 100% recyklovaného polyesteru – odolného materiálu bez obsahu škodlivých látek. Ideální na přikrytí Vašeho dítěte, když je čas si zdřímnout. Úžasně měkká a jemná flísová deka – perfektní na přikrytí vašeho dítěte, když je čas na zdřímnutí. Měkký a hladký povrch je odolný a neobsahuje žádné nebezpečné chemikálie, včetně ftalátů, ktoré by mohly poškodit pokožku nebo zdraví Vašeho dítěte. Bezpečná volba pro Vaše miminko i pro životní prostředí. Vyrobené ze 100% recyklovaného polyesteru – pevný a odolný materiál, který můžete opakovaně prát. Deka můžete snadno složit, zabalit do tašky a vzít s sebou na výlet. Doporučujeme pro děti od narození. NOVÉ, originálně balené zboží. Ihned k odeslání !

.......................................

Návod na údržbu:
Srážlivost maximálně 4 %. Perte v pračce na 60 °C v režimu běžného praní. Nebělit. Sušte v sušičce při nízké teplotě (max. 60 °C). Žehlete na max. 150 °C. Nečistit chemicky.
.......................................

Materiál:
100 % polyester (100% recyklovaný)
.......................................

▶►▷ V případě dalších dotazů k tomuto zboží mne kdykoliv kontaktujte ☼ baronka-shop@centrum.cz ◁ ◀◀
  • Velikost

    L

  • Rozměry

    Délka: 90 cm. Šířka: 70 cm.

  • 18. 10. 2023, 20:44

  • Zobrazení

    576

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Kategorie