Zobrazit přihlášovací formulář

Kočárek pro panenky k objednávce hraček nad 990 Kč

Administrace

Kočárek pro panenky k objednávce hraček nad 990 Kč

Doposud žádný zájemce
Věnuji tento krásný, růžovo-stříbrný kočárek pro panenky Little Princess po dceři při objednávce jakýchkoliv hraček, her, puzzlí a knížek v celkové hodnotě minimálně 990 Kč z mého albíčka. Kočárek je hraný, ale ještě nadělá spoustu parády a radostných…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 23. 4. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Kočárek pro panenky k objednávce hraček nad 990 Kč

Požádat
Věnuji tento krásný, růžovo-stříbrný kočárek pro panenky Little Princess po dceři při objednávce jakýchkoliv hraček, her, puzzlí a knížek v celkové hodnotě minimálně 990 Kč z mého albíčka. Kočárek je hraný, ale ještě nadělá spoustu parády a radostných okamžiků při hraní. Jediné, co je na kočárku nevzhledné je rukojeť - je pěnová, někde popraskaná, někde chybí. Šikovný tatínek jistě oblepí vhodnou páskou.
Výhodou je, že je skládací, tak zabere málo místa ve složeném stavu, lze ho dobře převážet třeba v autě.
Jedná se o kombinovaný kočárek pro panenky + kufřík na kolečkách (foto - v detailních fotografií). Překlápěcí, výškově stavitelná rukojeť, madlo lze přizpůsobit pro oba směry jízdy, polohovací opěrka zad i nohou, sklápěcí stříška, přenosná taška, brašna na rukojeť. Rukojeť je výškově nastavitelná (ca. 47-77 cm), takže kočárek může růst společně s vaší holčičkou. Součástí balení je brašna s popruhem na rameno, kterou lze umístit i na rukojeť kočárku, přenosná taška (21x49cm) a spodní síť na nákupy.

Součástí sady je i praktický kufřík na kolečkách pro malé maminky v designu kočárku (20x15x43cm). Rukojeť kufříku je vysouvací do cca. 75cm výšky.

Kočárek lze sestavit z hlubokého kočárku do sportovní varianty.

Zde počítejte s poštovným za 200 Kč, pokud se nebude jednat o osobní odběr v Praze!!!!!
  • Rozměry

    ve složeném stavu 72 x 45 x 32 cm na obrázku v rozloženém stavu - na výšku madlo od země 69 cm, na výšku stříška od země 82 cm, na délku od madla po konec stříšky 74 cm, na šířku koleček 43 cm

  • 2. 1. 2022, 21:36

  • Zobrazení

    536

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Dětská maska tygr - tygřík na 12-18 měsíců
Zimní fusak Aesthetic
Dětský cyklistický dres na 4-5 let

Kategorie