Zobrazit přihlášovací formulář

2x síťka / vak / obal praní prádla v pračce

Administrace

2x síťka / vak / obal praní prádla v pračce

99 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 5 uživatelů
(K dispozici může být více kusů.)
Doprava: od 69 Kč
... starejte se o své oblečení – je to příznivé pro životnímu prostředí i pro Vaši peněženku. Pytel / vak / síťka na prádlo oddělí Vaše oblečení od zbytku praného prádla, aby se nepoškodilo. Oba vaky na prádlo mají zapínání na zip. Prodlouží životnost…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 19. 11. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

2x síťka / vak / obal praní prádla v pračce

99 Kč
Prosím, uvádějte u objednávky kompletní adresu včetně tel. kontaktu, pomůže to přepravci urychlit dodání Vašeho balíku. Děkuji :)
  • Popis zboží
... starejte se o své oblečení – je to příznivé pro životnímu prostředí i pro Vaši peněženku. Pytel / vak / síťka na prádlo oddělí Vaše oblečení od zbytku praného prádla, aby se nepoškodilo. Oba vaky na prádlo mají zapínání na zip. Prodlouží životnost Vašeho prádla. Ideální k šetrnému praní jemných textilií (např. spodní prádlo). Síťka zajistí vyprání prádla bez poškození a prodlouží tím jeho životnost. Stejně tak chrání buben pračky od uvolněných částí prádla (např. zip). Jemnému prádlu nabízí ochranu při praní, máchání a ždímání. Síťovaný vak je velmi odolný a praktický. Navrhli jsme ho tak, abyste mohli své jemné oblečení nebo oblečení s háčky a ostrými sponami prát oddělené od zbytku prádla v pračce. Když oddělíte některé věci od zbytku obsahu pračky, dosáhnete menšího tření a prádlo se vám nezaplete a nepoškodí - a vydrží Vám déle. V pytli na prádlo můžete prát také ponožky a jiné drobné oblečení, aby se Vám v pračce "nepoztrácely". Je ze síťoviny, takže voda proudí kolem prádla uvnitř pytle. Zip jsme navrhli tak, aby se nemohl zadrhnout nebo poškodit prádlo. Pytel na prádlo můžete po praní usušit tak, že ho pověsíte za jezdec zipu. NOVÉ, originálně balené zboží. Ihned k odeslání !

...............................

Návod na údržbu:
Perte v pračce na max. 40 °C, v režimu běžného praní. Nebělit. Sušte v sušičce při nízké teplotě (max. 60 °C). Nežehlit. Nečistit chemicky.

...............................

Materiál:
Síťka: 100 % polyester (100% recyklovaný). Paspulka/ Pružná tkanina/ Šicí nit/ Zip: 100% polyester.
  • Velikost

    XL

  • Rozměry

    Sada obsahuje 2 vaky / síťky na praní: 1x vak na praní (šířka× hloubka×výška) 38×38×33 cm, objem 7,9 litrů. 1x vak na praní 30×30×26 cm, objem 3,9 litrů.

  • 17. 6. 2023, 20:39

  • Zobrazení

    451

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

NEREZ držák toaletního papíru
ŠEDÁ koupelnová předložka 50x80 cm

Kategorie