Zobrazit přihlášovací formulář

Dětská palanda Alexander

Administrace

Dětská palanda Alexander

4 500 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Palanda Alexander, PC cca 16 000,- Kč, zakoupeno přímo od českého výrobce palandy.cz. 31 let zkušeností, rodinné truhlářství, úpravy na míru. U palandy se dá horní postel oddělit od spodní a vznikou tak 2 lůžka. Bylo zakoupeno bez matrací, ty jsme koupili…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 18. 10. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Dětská palanda Alexander

4 500 Kč
  • Popis zboží
Palanda Alexander, PC cca 16 000,- Kč, zakoupeno přímo od českého výrobce palandy.cz. 31 let zkušeností, rodinné truhlářství, úpravy na míru. U palandy se dá horní postel oddělit od spodní a vznikou tak 2 lůžka. Bylo zakoupeno bez matrací, ty jsme koupili zvlášť.

S palandou jsme byli maximálně spokojení, je pevná, betelná, nevrže, nehýbe se, je stavěná opravdu i pro dospělého člověka. Děti odrostly tak posíláme dál. K palandě máme jeden šuplík pod postelí.

Palanda Alexander je mezi našimi zákazníky velkým hitem! Pro tuto masivní palandu jsou charakteristické 42,5 cm vysoké ohrádky na horním i spodním lůžku. U naší palandy má spodní postel ohrádku odnímatelnou. Tedy spodní lůžko u většího dítka nemusí mít ohrádku. Ohrádku vyfotím. Ohrádky jsou vyplněné úzkými špruslíky, proto je palanda Alexander velmi oblíbená u rodičů neposedných dětí nebo rodičů, kteří se obávají, že by jejich ratolest mohla propadnout mezerou mezi matrací a zábranou.

Výhody rozkládací palandy

U palandy Alexander najdete dělené hranoly, díky kterým ji lze během okamžiku rozložit na dvě samostatná lůžka. I po rozložení bude mít horní lůžko pevnou přední ohrádku, kterou nelze odmontovat. Spodní lůžko má odnímatelnou přední ohrádku.

Konstrukce palandy

Alexander je rozkládací palanda z masivu borovice. Na spoje jsou použity osvědčené imbusové šrouby s válečkovou maticí, které se starají o maximální pevnost a trvanlivost spojů. Masivní palanda je dvakrát nalakovaná atestovaným bezbarvým lakem. Schůdky jsou zavěšené promyšleným systémem háčků, který je umožňuje posouvat podle potřeby nebo natrvalo přišroubovat vruty, které od nás dostanete. Pro horní postel doporučujeme maximální výšku matrace 20 cm.
Cena bez matrací. Pouze vlastní odvoz. Palanda je rozložená na ploché balíky.
  • 21. 12. 2021, 15:04

  • Zobrazení

    494

  • Oblíbené

    0

Kategorie