Zobrazit přihlášovací formulář

Inglesina Quad 4v1

Administrace

Inglesina Quad 4v1

13 000 Kč 15 000 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Prodám velmi zachovalý kočárek italské značky Inglesina po jednom dítěti. Součástí prodeje je: - Podvozek Inglesina Quad v tmavě šedé barvě využívaný rok a půl s gumovými koly s možností aretace předních kol, výškově nastavitelnou koženkovou…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 11. 3. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Inglesina Quad 4v1

13 000 Kč
  • Popis zboží
Prodám velmi zachovalý kočárek italské značky Inglesina po jednom dítěti. Součástí prodeje je:
- Podvozek Inglesina Quad v tmavě šedé barvě využívaný rok a půl s gumovými koly s možností aretace předních kol, výškově nastavitelnou koženkovou rukojetí, prostorným nákupním košem pod kočárem, držákem na pití.
- Hluboká korba: XXL prostorná a velmi lehká, přičemž je navržena v souladu s nejnovějšími bezpečnostními normami a díky speciálně tvarované velmi pevné skořepině s absorbéry nárazu zajišťuje vysokou úroveň ochrany děťátka.Dno vaničky je chráněno sítí propojenou s vnitřním potahem. Nad ním je dvojitá matrace obsahující posunovací váleček, který lze, až dítě povyroste (3-4 měsíc) odejmout. Vanička je plně ventilována sítí v boudičce, otvorem v čele vaničky i otvory ve dně, které lze uzavřít. Korbičku lze rovněž mírně naklopit a miminko tak později lépe vidí ven. Součástí originální fusak Inglesina v šedé barvě.
- Sportovní sedačka: snadno se natočí ve směru či v protisměru jízdy, je atestovaná až do 22 kg to je prakticky do 4 let!. Navíc je nyní opatřena prodlouženou, nastavitelnou opěrkou nožiček. Je naklápěcí až do vodorovného lehu, vybavena pro všechna roční období prostorným prodlouženým nánožníkem a sklopnou samovypínací stříškou s tichým chodem, funkcí prodloužení a sluneční clony. Stříška má navíc možnost prodloužení pomocí zipu a tak i v poloze na ležení dokonale chrání.Okénko ve stříšce umožňuje průhled i když je sedačka orientovaná po směru jízdy. Samozřejmostí je 5ti bodový bezpečnostní pás.
- Autosedačka: Poskytuje vysokou ochranu při bočním nárazu, přičemž úhel sklonu zádové opěrky nabízí mimořádné pohodlí pro dítě. Autosedačka se bez adaptérů připne na kterýkoliv podvozek kočárku Inglesina. Součást
  • 3. 10. 2021, 18:33

  • Zobrazení

    187

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

TEPLÁ ČEPICE BÍLÁ
Slim rifle Fishbone vel. XS / 26
Puntíkaté šaty F&F vel. S / 8 / 36
Pouzdrová sukně zn. Gas vel. S
Letní bunda - bluzón Lindex vel. 2XL
Bílo zlatá kabelka - crossbody Adidas
BÉŽOVÉ DŽÍNY CALLIOPE JEANS vel. S
Kostkovaná košile Kenvelo vel. S

Kategorie