Zobrazit přihlášovací formulář

Vilac Duhová tříkolka NOVÁ

Administrace

Vilac Duhová tříkolka NOVÁ

1 000 Kč 1 400 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 65 Kč
Duhová dřevěná tříkolka pro děti, která poslouží jako odrážedlo i vozíček. V zadním prostoru děti naleznou svrchu otevřený kufr, který má také na zadní stěně průzory. Do těchto průzorů mohou děti vkládat dřevěné objekty různých tvarů. Cvičí si tak…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 20. 10. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Vilac Duhová tříkolka NOVÁ

1 000 Kč
  • Popis zboží
Duhová dřevěná tříkolka pro děti, která poslouží jako odrážedlo i vozíček. V zadním prostoru děti naleznou svrchu otevřený kufr, který má také na zadní stěně průzory. Do těchto průzorů mohou děti vkládat dřevěné objekty různých tvarů. Cvičí si tak prostorovou představivost a zručnost. Stabilní a bezpečné vozítko pro děti. Hračky Vilac mají značku francouzské agentury ADEME, to znamená, že tyto dřevěné hračky jsou vyráběny ekologicky. Šetří životní prostředí, neznečišťují půdu, vodu a vzduch, neplýtvají energiemi.
Již více než 100 let plní značka Vilac dětské sny. Společnost Vilac sídlí hluboko v srdci pohoří Jura, obklopena horami, jezery a lesy. Tato francouzská společnost vyrábí od roku 1911 dřevěné hračky v klasickém, starodávném stylu s moderními barvami a vzory. Hračky Vilac jsou jedinečné, nikdy nevyjdou z módy a dokáží okouzlit všechny generace. Vilac pomáhá utvářet dětskou představivost svými radostnými ilustracemi či dizajny a reinterpretací klasických hraček, které se jen tak neopotřebují.
  • 6. 6. 2023, 7:13

  • Zobrazení

    470

  • Oblíbené

    0

Kategorie