Zobrazit přihlášovací formulář

Houpačka - Dětská textilní 100% bavlna béžová

Administrace

Houpačka - Dětská textilní 100% bavlna béžová

879 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 59 Kč
Houpačka je vyrobena z kvalitního dřeva. Je určena nejen na zahradu, ale i jako účelný doplněk do dětských pokojíků. Dětská houpačka má má jemný barevný design a hodí se tak do každého interiéru. Díky ohrádce s bezpečnostním pásem uprostřed je bezpečná i…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 10. 7. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Houpačka - Dětská textilní 100% bavlna béžová

879 Kč
  • Popis zboží
Houpačka je vyrobena z kvalitního dřeva. Je určena nejen na zahradu, ale i jako účelný doplněk do dětských pokojíků. Dětská houpačka má má jemný barevný design a hodí se tak do každého interiéru. Díky ohrádce s bezpečnostním pásem uprostřed je bezpečná i pro menší děti. Zabraňuje nechtěnému propadnutí dítěte - pás má mezi nohama. Čtyři dřevěné opěrky dělají dětem jistou podpěru, tkaná látka se přizpůsobí jejich tělu a lze o ni jednoduše pečovat.



Houpačka roste s dětmi! Sedačku můžete zmenšit vložením polštáře, což je ideální pro děti od 18 měsíce věku. Později můžete polštář odebrat. Předem smontovaná houpačka má také nastavitelná lana a kovové kroužky pro zavěšení, stejně jako karabiny.



Délka lana je 180cm. Nosnost je 50kg. Pod dohledem rodičů je houpačka vhodná od 18 měsíců. Dřevěná příčka je dlouhá 40cm.
  • 23. 5. 2022, 8:50

  • Zobrazení

    103

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Kategorie