Zobrazit přihlášovací formulář

Parfumage - 3 způsoby využití - 7 druhů - AKCE!!!!

Administrace

Parfumage - 3 způsoby využití - 7 druhů - AKCE!!!!

179 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 3 uživatele
1. Parfumage® (čti: parfemáž) se používá namísto aviváže nebo vonných perliček (naliješ ji do dávkovače pro aviváž v pračce). Vysoký obsah parfému zajistí dlouhotrvající intenzivní vůni. Parfumage lze použít na všechny typy tkanin. Včetně funkčního prádla…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 16. 1. 2010
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Parfumage - 3 způsoby využití - 7 druhů - AKCE!!!!

179 Kč
  • Popis zboží
1. Parfumage® (čti: parfemáž) se používá namísto aviváže nebo vonných perliček (naliješ ji do dávkovače pro aviváž v pračce). Vysoký obsah parfému zajistí dlouhotrvající intenzivní vůni. Parfumage lze použít na všechny typy tkanin. Včetně funkčního prádla. Můžeš ji bez obavy použít i na zimní bundy z dražších materiálů, které lze prát. I na spací pytle, které lze prát. Zkrátka všechny pratelné textilie. Kam nemůže aviváž, nastupuje parfumage.
Množství si zvolíš podle sebe. Chceš jemnější vůni, dá
2. Přidej parfumage do kbelíku společně s prostředkem na mytí podlahy. Parfémový superkoncentrát provoní celý tvůj dům nebo byt. Intenzitu si zvol podle sebe. Máš náladu na jemnou vůni? Pak dej méně. Máš náladu na silnou vůni, přidej více. Hraj si. Experimentuj. Ty rozhoduješ.
3. Potřebuješ provonět toaletu? Nalij parfumage do stojánku na toaletní štětku. Kde je vůně, tam nejsou pachy. Při každém použití toaletní štětky pak provoníš nejen toaletní mísu, ale i celou místnost. Parfumage pravidelně doplňuj.

Používáš sušičku prádla? Není problém!
PARFUMAGE® se udrží na prádle, i když sušíš prádlo v sušičce. Vůně je stabilní a vydrží na prádle dlouho po vysušení. Voňavé ručníky, povlečení a tvoje oblečení. Kam nemůže aviváž, nastupuje PARFUMAGE® wink
PARFUMAGE® naliješ ji do dávkovače pro aviváž v pračce (poslední máchání) a pak prádlo vysušíš v sušičce.
  • 23. 3. 2023, 20:38

  • Zobrazení

    973

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Košile s dlouhým rukávem zn. GANT
Elegantní šaty zn. Closet London
Delší tričko - triko - tunika
Halenka zn. INFINITE
Boty - lodičky zn. Baťa
Lehká mikina zn. Marco Pecci
Trenky - trenýrky - boxerky
Boty - kotníčkové tenisky

Kategorie