Zobrazit přihlášovací formulář

NATAL Kapsle pro těhotenství a dobu kojení

Administrace

NATAL Kapsle pro těhotenství a dobu kojení

949 Kč 1 029 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 40 Kč
Kapsle NATAL MVM* Neobsahuje lepek ani laktózu, rostlinné pouzdro kapslí Kapsle NATAL PFS* Neobsahuje lepek Kapsle COSMOTERRA NATAL podporují normální funkci dělení buněk Stopový prvek zinek přispívá k normální plodnosti. Během fetálního a…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 18. 3. 2014
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

NATAL Kapsle pro těhotenství a dobu kojení

949 Kč
  • Popis zboží
Kapsle NATAL MVM* Neobsahuje lepek ani laktózu, rostlinné pouzdro kapslí
Kapsle NATAL PFS* Neobsahuje lepek

Kapsle COSMOTERRA NATAL podporují

normální funkci dělení buněk
Stopový prvek zinek přispívá k normální plodnosti. Během fetálního a embryonálního vývoje jsou procesy dělení buněk elementárním základem zdravého vývoje. Vitamin A (z beta karotenu) plní důležitou funkci při specializaci buněk, železo, zinek, hořčík, vápník a vitaminy folát, B12 a D hrají důležitou roli při jejich dělení. Folát přispívá k růstu mateřské tkáně během těhotenství.


zachování zdravé látkové výměny a zdravého imunitního i nervového systému
Jak buněčný imunitní systém, tak i nervový systém mimo jiné závisejí na dostatečném zásobení organismu vysoce nenasycenými mastnými kyselinami. Kapsle NATAL obsahují cenné vysoce nenasycené mastné kyseliny z přírodního lněného oleje a sójového lecitinu. Stopové prvky železo, měď, selen, zinek, vitamin A (z beta karotenu), C, D, B6, folát a B12 přispívají k normální funkci imunitního systému. Hořčík, jód, měď a vitaminy C, B1, B2, B3, B6, biotin a B12 přispívají k normální funkci nervového systému.

zachování normálních chrupavek a kostí
Na látkovou výměnu chrupavek a kostí jsou během těhotenství kladeny zvláště vysoké nároky. Kapsle NATAL obsahují všechny ty stopové prvky, které potřebuje metabolismus žen před těhotenstvím, během něj i během doby kojení. Mimo jiné vitamin C tak přispívá k normální tvorbě kolagenu pro normální funkci chrupavek, kostí a zubů, vápník, hořčík, mangan, zinek a vitaminy D a K podporují zachování normálních kostí.

Doporučené dávkování:
Chtěli jsme tyto důležité stopové prvky poskytnout v dávkování, které odpovídá potřebám. Proto jsme je zapracovali do dvou různých kategorií tobolek
  • Značka

    COSMOTERRA

  • Rozměry

    Obsah 150 kapslí (90 MVM a 60 PFS), obj. kód Art. 150150

  • 20. 5. 2021, 9:13

  • Zobrazení

    14

  • Oblíbené

    0

Kategorie