Zobrazit přihlášovací formulář

The Ordinary AHA 30 % + BHA 2 % chemický peeling

Administrace

The Ordinary AHA 30 % + BHA 2 % chemický peeling

249 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 30 Kč
Chemický peeling AHA 30 % + BHA 2 % odstraňuje odumřelou kůži (exfoliace). Zanechá jemnou a zářivou pleť, funguje na pigmentové skvrny a jizvy po akné. Produkt není vhodný pro začátečníky, doporučuji nejdříve začít s méně koncentrovanými kyselinami. …

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 29. 11. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

The Ordinary AHA 30 % + BHA 2 % chemický peeling

249 Kč
  • Popis zboží
Chemický peeling AHA 30 % + BHA 2 % odstraňuje odumřelou kůži (exfoliace). Zanechá jemnou a zářivou pleť, funguje na pigmentové skvrny a jizvy po akné. Produkt není vhodný pro začátečníky, doporučuji nejdříve začít s méně koncentrovanými kyselinami.

Produkt obsahuje primárně kyselinu glykolovou, která má malé molekuly a tím pádem jde nejhlouběji do vrstev pleti. Stimuluje tvorbu kolagenu a zjemňuje vrásky díky odstranění odumřelé kůže. Vypíná a rozjasňuje mdlou pleť. Kyselina salicylová čistí ucpané póry.

Nesmí se používat na citlivou, suchou nebo podrážděnou pokožku. Během používání kyselin dbejte na zvýšenou ochranu pokožky před slunečním zářením - ideálně SPF 50 v průběhu dne i pokud zrovna slunce nesvítí.

AHA 30 % + BHA 2 % se používá jako maska, konzistence produktu je tekutá a má sytě červenou barvu, abyste při smývání nezapomněli část masky na obličeji.


Kdy používat: 1-2krát týdně, ideálně večer.

Použití: Naneste jako masku, vyhněte se oblasti kolem očí. Po maximálně 5-10 minutách smyjte vlažnou vodou nebo otřete navlhčeným hadříkem. Dejte si pozor, aby produkt nevnikl do očí.

Velikost: 30ml

Balení v krabičce.

Nové, čerstvé, ihned k odeslání!

Pošta 25 Kč obyčejně nebo 54 Kč doporučeně, při koupi více kusů platíte jen jedno poštovné.
  • 19. 5. 2021, 10:19

  • Zobrazení

    351

  • Oblíbené

    0

Kategorie