Zobrazit přihlášovací formulář

RUSKO 2018

Administrace

RUSKO 2018

50 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 75 Kč
Nejlepší v historii - takové vysvědčení vystavil prezident FIFA Gianni Infantino ruským pořadatelům závěrečného turnaje 21. mistrovství světa ve fotbale. Souboje a vášně spojené s velkými překvapeními a s francouzským triumfem v moskevském finále už…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 16. 2. 2019
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

RUSKO 2018

50 Kč
Koupit
Nejlepší v historii - takové vysvědčení vystavil prezident FIFA Gianni Infantino ruským pořadatelům závěrečného turnaje 21. mistrovství světa ve fotbale. Souboje a vášně spojené s velkými překvapeními a s francouzským triumfem v moskevském finále už utichly, ale díky knize Rusko 2018 je můžete prožívat zas a znova.

Rozhodující momenty, fakta a zajímavosti o akci zprostředkoval přímo z dějiště novinář Michal Zeman. S pomocí autentického fotografického materiálu zmapoval průběh šampionátu od skupin až po finále, sestavil důležité statistiky či vizitky jednotlivých účastníků. Představil také stadiony, na kterých se hrály zápasy, symboly šampionátu a největší hvězdy. Nevynechal ani přehled dosavadních mistrovství a kvalifikační boje, ze kterých se bohužel do Ruska neprobojovala česká reprezentace. Přesto by kniha neměla chybět v knihovně pravého fotbalového fanouška.
Kniha bez vady
  • 20. 9. 2024, 8:22

  • Zobrazení

    351

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

BAREVNÉ VÁNOČNÍ RĚTĚZY
VELKÁ DĚTSKÁ ENCYKLOPEDIE-KOLEKTIV AUTORŮ
VÁNOČNÍ DEKORACE
SPORTOVNÍ POUZDRO NA MOBIL
JAK ŽILI DINOSAUŘI
VTIPY PRO DĚTI
Sada PŘÍBORU
VELKÁ LASTURA
KERAMICKÉ PRASÁTKO
MALÝ ODPADKOVÝ KOŠ
POD SNĚHEM
Petra Soukupová

POD SNĚHEM

DĚTSKÁ SEDAČKA NA KOLO

Kategorie