Zobrazit přihlášovací formulář

Dětské dívčí kožené zdravotní boty/botičky Primigi

Administrace

Dětské dívčí kožené zdravotní boty/botičky Primigi

329 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava: od 70 Kč
Top stav, uvedená velikost 21, délka vnitřní stélky 13cm, barva fialková, s cenovkou v zahraniční měně (na naše cca 1150Kč).. PRIMIGI vyrábí pouze dětskou obuv té nejvyšší kvality speciálně designovanou k tomu aby pomáhala dětské noze správě růst při…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 7. 10. 2005
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Dětské dívčí kožené zdravotní boty/botičky Primigi

329 Kč
MAMINKY, NAKOUKNĚTE I DO ALBA, POKUD NENÍ U INZERÁTU UVEDENO JINAK, PŘI KOUPI VÍCE VĚCÍ - PO ODKLIKNUTÍ DVOU INZERÁTŮ JE POŠTOVNÉ POLOVIČNÍ A U TŘÍ A VÍCE, ZCELA ZDARMA !!!
  • Popis zboží
Top stav, uvedená velikost 21, délka vnitřní stélky 13cm, barva fialková, s cenovkou v zahraniční měně (na naše cca 1150Kč)..
PRIMIGI vyrábí pouze dětskou obuv té nejvyšší kvality speciálně designovanou k tomu aby pomáhala dětské noze správě růst při jakékoliv příležitosti: při prvních krocích, při sportu, při volno-časové aktivitě apod.. Dětské boty PRIMIGI jsou spolehlivé a bezpečné díky originálnímu "Primigi systému", který se skládá z několika faktorů, které se vzájemně doplňují. Díky tomu jsou dětské boty značky PRIMIGI ultra lehké, flexibilní, prodyšné a měkké. Primigi systém zaručuje maximální komfort a spolehlivost - obuv skvěle padne, snadno se obouvá, má flexibilní podešev a zadní tlumicí Antishock systém..
- Zadní tlumicí systém: Jedná se o systém navržený pro ochranu před nesnázemi terénu V podešvi, v místě paty, byla vytvořena „vzduchová komora“, která tlumí běžné mikronárazy provázející chůzi.
- Ohebná podrážka: Ohebnost je podporována přesně vypočítanými zářezy příčných kanálů do podrážky, čímž dochází ke snížení její tloušťky, a mimořádně jemnými materiály použitými pro vnitřní mezipodrážku v místě ohybu.
- Superlehká vložka: Speciální vložka SKY EFFECT SYSTEM je vyrobena z prvotřídních materiálů a je obalena jemnou kůží, která zajišťuje přirozený styk s nožkou.
- Mimořádně lehká obuv: Obuv Primigi se vyrábí na základě mimořádně pozorné volby lehkých materiálů, zvolených pro zajištění maximální volnosti během hry a během každodenní činnosti.
- Snadné obouvání: Tvary obuvi Primigi jsou navržené a promyšlené specificky pro nožku dítěte a byly navrženy tak, aby co nejlépe vyhovovaly jejímu uspořádání. Zapínání a otvory jsou kromě toho koncipovány tak, aby umožňovaly co nejsnadnější
  • 15. 3. 2023, 11:14

  • Zobrazení

    676

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

!!!! POŠTOVNÉ ZDARMA !!!!
Kotníčkové dětské kožené zdravotní boty Elefanten

Kategorie