Zobrazit přihlášovací formulář

Dětské bačkory RAK růžové motiv pes vel. EUR 24,5

Administrace

Dětské bačkory RAK růžové motiv pes vel. EUR 24,5

100 Kč 200 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 79 Kč
NOVÉ, NENOŠENÉ Dětské bačkůrky značky Rak vyrobeny z přírodních materiálů a měkkou podešví, lehké a pohodlné. Stélka tvarovaná pro podporu klenby. Zapínání na suchý zip. Certifikace Žirafa. Dětské papuče, sandálkového střihu s uzavřenou špicí…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 20. 10. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Dětské bačkory RAK růžové motiv pes vel. EUR 24,5

100 Kč
  • Popis zboží
NOVÉ, NENOŠENÉ
Dětské bačkůrky značky Rak vyrobeny z přírodních materiálů a měkkou podešví, lehké a pohodlné. Stélka tvarovaná pro podporu klenby. Zapínání na suchý zip.

Certifikace Žirafa.



Dětské papuče, sandálkového střihu s uzavřenou špicí se zapínáním na "suchý zip" určená pro děti do 3 - 4 let. Pantoflíček je lehká, pružná vyrobená z textilu (ze 100% bavlny), který zajišťuje prodyšnost a dokonalou prispôsobilosť tvaru nohy.

Stélka bačkůrky je v části klenby vyplněna pěnovým materiálem, což zajišťuje dítěti pohodlnou chůzi a podporuje zdravý vývoj nohy. Obuv je určena do interiéru jako přezůvková obuv. Má certifikát o zdravotní a hygienické nezávadnosti. Kromě toho byla posuzována komisí složenou z ortopeda, dětského lékaře, modeláře a odborníky na obuv, na základě čehož získala licenci na používání ochranné známky "Žirafa" a "Česká kvalita".
  • Značka

    RAK

  • Velikost

    24.5

  • 20. 5. 2023, 21:28

  • Zobrazení

    813

  • Oblíbené

    1

Kategorie