Zobrazit přihlášovací formulář

LUXUS BOTY TAMARIS 42 PLUS KABELKA JENNY FAIRY

Administrace

LUXUS BOTY TAMARIS 42 PLUS KABELKA JENNY FAIRY

849 Kč 1 499 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 149 Kč
MOKASINY TAMARIS PLUS STŘÍBRNÁ KABELKA JENNY FAIRY. CENA A PRODEJ JEN JAKO CELEK. STŘÍBRNÉ MOKASINY - N.O.V.É!!! NENOŠENÉ. KRABICI BOHUŽEL NEMÁM. KUPUJTE PROSÍM KDO MÁTE S TOUTO ZNAČKOU OBUVY ZKUŠENOST!!! VHODNÉ NA STANDARTNÍ NOHU VELIKOST G. Nadčasové…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 30. 8. 2010
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

LUXUS BOTY TAMARIS 42 PLUS KABELKA JENNY FAIRY

849 Kč
Koupit
MOKASINY TAMARIS PLUS STŘÍBRNÁ KABELKA JENNY FAIRY. CENA A PRODEJ JEN JAKO CELEK. STŘÍBRNÉ MOKASINY - N.O.V.É!!! NENOŠENÉ. KRABICI BOHUŽEL NEMÁM. KUPUJTE PROSÍM KDO MÁTE S TOUTO ZNAČKOU OBUVY ZKUŠENOST!!! VHODNÉ NA STANDARTNÍ NOHU VELIKOST G. Nadčasové mokasíny z broušené usně. Vrchní materiál je broušená useň. Vnitřek obuvi je textilní, nášlapná stélka je syntetická, vyměkčená. Barva u tohoto vzoru je stříbrná. Podešev je syntetická, flexibilní. Výška podpatku je cca 1 cm. Barva - stříbrná. Svršek - broušená kůže. Vnitřek - kombinace textil plus syntetika. Podrážka - syntetika. Šířka - G - standartní. Krabici bohužel nemám.
STŘÍBRNÁ KABELKA JENNY FAIRY - N.O.V.Á. S VISAČKOU. NA PARÁDU. CHYBÍ JEDEN STŘAPEČEK NA ZIPU - VIZ. DETAIL - JAK MÁ ZIP SE STŘAPCI VYPADAT - A DRUHÝ STŘAPEČEK JE TŘEBA OPRAVIT - !!!!!!!!DOPORUČUJI!!!!!!!
  • 23. 4. 2024, 19:46

  • Zobrazení

    4 219

  • Oblíbené

    1

Další nabídky bazárku

LUXUS CHELSEA KOZAČKY DOCKERS BY GERLI EU42
LUXUS CHLUPATÉ PAPUČE RIVER ISLAND 41-43
LUXUS SLIPPER VALEIRE LOAFER MOKASINY EU41/26, 3CM
LUXUS TREND PUBLIC DESIRE KOZAČKY NOELLE EU42

Kategorie