Zobrazit přihlášovací formulář

Školní batoh Bagmaster pro 3.-5. třídu, plameňáci

Administrace

Školní batoh Bagmaster pro 3.-5. třídu, plameňáci

349 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Používaný 3 roky, stále top stav. Jen lehce odřené úchyty na zipech a reflexní proužky šouplé, ale ani si nevšimnete. Je vypraná, bez fleků, síťkyna pití po obou stranáchtaké bez jakéhokoli poškození. Moc hezká. Ještě mám fakturu na 1430,-, i když už není…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 29. 12. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Školní batoh Bagmaster pro 3.-5. třídu, plameňáci

349 Kč
Koupit
Používaný 3 roky, stále top stav. Jen lehce odřené úchyty na zipech a reflexní proužky šouplé, ale ani si nevšimnete. Je vypraná, bez fleků, síťkyna pití po obou stranáchtaké bez jakéhokoli poškození. Moc hezká. Ještě mám fakturu na 1430,-, i když už není v záruce.

Popis produktu
Tříkomorový školní batoh pro 3.-5. třídu ZŠ

Bagmaster školní batoh EV07 0115 A je tří-komorový školní batoh pro děvčate s motivem elegantních plameňáků.

Tento školní batoh je určen svými rozměry pro 1. stupeň ZŠ, zejména pro 3. – 5. třídu. Přední kapsa j Holčičí školní batoh EV07 0115 A, má tři komory.

Zdravotní posudek na zádový systém školního batohu Bagmaster Hlavní komora je zpracovaná tak, aby se do ní pohodlně vešly školní desky, sešity velikosti A4 nebo těžší učebnice.

Ve vnitřní části této hlavní komory je v prošité látkové kapse fixován k zádům batohu lehounký, ale vysoce účinný hliníkový rám, který je ergonomicky tvarován.

Vnitřní hliníkový rám fyziologicky tvaruje zádový systém batohu, tak aby podporoval páteř a správný vývoj zad vašeho dítěte.

Naplněný školní batoh díky tomu dobře přiléhá k zádům školáka a je měkce polstrován, zejména kolem páteře a pod bederní částí páteře.

Anatomické tvarování, polstrování, včetně efektivních prohlubní, umožňuje dostatečnou cirkulaci vzduchu a tak minimalizuje pocení zad dítěte.

Prostřední (druhá) komora je dostatečně prostorná a dostatečně hluboká. Lze rovněž použít pro školní sešity o velikosti A4. Svými rozměry však není vhodná pro školní desky.

Uvnitř přední komory je přehledný organizér s velkým množstvím kapes a jednou síťovanou černou kapsičkou na zip.

Součástí organizéru je plastový klip na klíče, pořadače na 2 tužky a kapsička na mobil (rozměry kapsičky: 11 x 6 cm). Uvnitř této komory
  • 16. 4. 2024, 6:48

  • Zobrazení

    1 311

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Balík věcí 110/116, 4-6 let
Balík věcí 122/128, 7-8 let
Černé riflové kraťasy s perličkami
Růžovo-oranžová sportovní mikina
Leská modro-stříbrná skládaná sukně
Sportovní tenisky Adidas
N. O. V. Á zlato béžová sukně Guess
N.o.v.é letní, krajkové, bílé šaty
Šedá mikina Pepe Jeans

Kategorie