Zobrazit přihlášovací formulář

Vánoční balíček B21

Administrace

Vánoční balíček B21

300 Kč
Doposud žádný zájemce
Vánoční balíčky jsou oblíbené u rodinných i školkových fotografů. Ať už je použijete jen jako bonus pro Vaše klienty, nebo jako prodejní artikl, jsou mezi lidmi velmi oblíbené. Každým rokem vytvářím nové ale také upgraduji původní vzory, u každého pokud…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 31. 7. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Vánoční balíček B21

300 Kč
Koupit
Vánoční balíčky jsou oblíbené u rodinných i školkových fotografů.
Ať už je použijete jen jako bonus pro Vaše klienty,
nebo jako prodejní artikl, jsou mezi lidmi velmi oblíbené. Každým rokem vytvářím nové ale také upgraduji původní vzory, u každého pokud ho vlastníte z minulých let, můžete dokoupit pouze kalendáře.

Balíček obsahuje VŽDY: Kalendáře pro fotku na šířku a výšku ve velikostech 2ku3 a velikosti A4/3. Rámy na fotku na výšku a šířku. Velikosti pohlednice (A) a 2ku3. Zadní stranu, pokud chcete rám použít jako pohlednici.
Malou aranž pro dotvoření např. vašich vlastních letáčků, poutačů k focení atd.

Volitelně pak další věci, které vždy vidíte na konkrétním preview - jako jsou nápisy, světýlka, další aranž, rám bez pozadí, další barevné varianty atd.
Při koupi do konce září dostáváte nápisy PF ke všem balíčkům zdarma (cena 60 kč).

Technické údaje: vše digitální zboží ve formátech png, případně jpeg pro zpracování v editorech, které znají fotografové (photoshop, zoner, photofiltre atd) a které umějí pracovat ve vrstvách. Určeno pro tisk v digitálních tiskárnách (kde fotografové tisknou fotky atd) a možno přidávat k objednávce, nejedná se o vektorovou grafiku (pro grafiky). Jsem k dispozici s radami a návody jak moje věci používat a v případě, že se s tím klient reálně nepopere (nestává se) vracím peníze.

Vše je ruční práce, originální česká výroba, žádný shutterstock atd. Koupíte pouze tady nebo přímo u mě - své věci nepřeprodávám jiným grafikům. Komerční využití je omezeno pro použití pro Vaše cílové (foto)zákazníky.
  • 6. 11. 2023, 8:54

  • Zobrazení

    605

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Vánoční balíček B08
Vánoční balíček B09
Balíček vánoční 40
Nové
PST Designs

Balíček vánoční 40

Vánoční balíček B19
Balíček vánoční 44
Nové
PST Designs

Balíček vánoční 44

Vánoční balíček B20
Vánoční balíček B13
Vánoční balíček B37
Vánoční balíček B10
Vánoční balíček B34
Vánoční balíček B12
Vánoční balíček B02

Kategorie