Zobrazit přihlášovací formulář

Bambusové kotníčkové ponožky s proužky

Administrace

Bambusové kotníčkové ponožky s proužky

59 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Kvalitní dámské bambusové ponožky s barevnými proužky s nízkém kotníčkovém provedení. Dopřejte svým chodidlům maximální pohodlí v bambusových kotníkových ponožkách. Jemný, velmi hebký a prodyšný materiál Vám zajistí i při celodenním nošení příjemný pocit…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 21. 5. 2007
E-Shop
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Bambusové kotníčkové ponožky s proužky

59 Kč
Koupit
Kvalitní dámské bambusové ponožky s barevnými proužky s nízkém kotníčkovém provedení.
Dopřejte svým chodidlům maximální pohodlí v bambusových kotníkových ponožkách. Jemný, velmi hebký a prodyšný materiál Vám zajistí i při celodenním nošení příjemný pocit svěžesti. Unikátní viskozové vlákno omezuje pocení nohou a pohlcuje zápach. Ideální pro velmi citlivou pokožkou a alergiky. Díky obsahu elastanu se ponožky výborně přizpůsobí tvaru chodila, průžný lem dobře drží ponožku na chodidle a extra ploché švy přispívají k velkému pohodlí při nošení.

Bambusové vlákno je přírodní vlákno získávané z bambusu rostoucího v tropických zemích v prostředí bez pesticidů a zpracovává se na přízi bez přidávání chemikálií. Je prodyšné, jemné, měkké na omak a má hedvábný lesk.

Vlákno je je antistatické a díky unikátnímu složení bambusových vláken, jejichž průřez je tvořen rozličnými mikroskopickými mezírkami, dokáže odvést až 4x více vlhkosti než bavlna.

Bambus dýchá, zahřívá i chladí. Díky struktuře vlákna je v horkém počasí o 2-3 stupně chladnější než bavlna a naopak - v chladu příjemně zahřívá.

Bambus obsahuje složku zvanou "bamboo kun", která má přirozené antibakteriální a bakteriostatické vlastnosti, které tyto rostliny chrání před bakteriemi a plísněmi. Testy prokázaly, že přírodní bambusové vlákno má stejné vlastnosti jako sama rostlina a přítomnost bambusového vlákna dokáže zničit až 70% nežádoucích bakterií.

Velikosti: 37-38 EUR (24-25 cm)

39-41 EUR (26-27 cm)

Složení: 80% Bambusová viskóza, 18% Polyamid, 2% Elastan

Barvy: černá, bílá, šedá
  • 30. 4. 2024, 6:56

  • Zobrazení

    526

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Hladké dámské kotníkové ponožky
Dámské kotníčkové ponožky 4 páry
Čtyřpak dámských kotníčkových ponožek
Dámské kotníčkové ponožky s puntíky
Čtyřpak dámských kotníčkových ponožek
Sportovní ponožky JÓGA, PILATES PROTISKLUZ
Snížené ponožky s neonovým lemem
Dámské kotníčkové ponožky
Neviditelné ponožky 4 páry
Dámské kotníčkové ponožky JEANS - 5 párů
Prodyšné bavlněné ťapky do balerín

Kategorie