Zobrazit přihlášovací formulář

Kabát

Administrace

Kabát

700 Kč
Doposud žádný zájemce
Nabízím krásný kvalitní kabát koupený v Benettonu. Barva je taková šedá-kovová. Velikostně 36-38, cedulku jsem odstranila. Benetton má kabáty naducané, přitom lehoučké jako pírko. Tento má péřovou výplň, kapsy na zip, zapínání na dvoucestný zip a cvočky.…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 5. 11. 2014
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Kabát

700 Kč
Koupit
Nabízím krásný kvalitní kabát koupený v Benettonu. Barva je taková šedá-kovová. Velikostně 36-38, cedulku jsem odstranila. Benetton má kabáty naducané, přitom lehoučké jako pírko. Tento má péřovou výplň, kapsy na zip, zapínání na dvoucestný zip a cvočky. Zipy i cvočky s kabátkem perfektně ladí. Kapuce je odepínatelná a je možné jí utáhnout a přizpůsobit. Zapínání je do vysokého roláku, takže absolutně nefouká na krk. Konce rukávu jsou také regulovatelné patentkou. Běžně se dá vyprat. Je teploučký a hezký. Jediný nedostatek, který jsem našla až teď, malá dírečka na jeden steh z vnitřní strany kapuce v místě zapínání, viz poslední dvě foto.
Rozměry: šířka v pase 43 cm, průramky/v podpaždí/ 49 cm, rukám od ramene 62 cm, rukáv k rameni/vnitřní délka 50 cm, délka od ramene dolů 84 cm.
  • 27. 4. 2024, 10:38

  • Zobrazení

    1 650

  • Oblíbené

    1

Další nabídky bazárku

Komplet-kalhoty, triko, svetr
kalhoty-rifle
Šaty * Tunika
40
s.OLIVER

Šaty * Tunika

Svetr
L
Ethelaustin

Svetr

Námořnický *svetr*
Kalhoty
36
H&M

Kalhoty

Mikina
S
ESPRIT

Mikina

Svetr
M
ESPRIT

Svetr

Nádherná bunda kabát
Kalhoty
36
BENETTON

Kalhoty

Nádherná bunda ESPRIT
Teploučká mikina

Kategorie