Zobrazit přihlášovací formulář

Zimní dětské boty s membránou ALPINE PRO - EU 30

Administrace

Zimní dětské boty s membránou ALPINE PRO - EU 30

779 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
K prodeji nabízíme vysoké zateplené (nikdy nenošené) dětské zimní botičky značky ALPINE PRO - ACACIO v původním balení i s visačkami. Dětská vyšší zimní obuv ACACIO je vyrobena z kvalitního syntetického materiálu s membránou PTX, která zajišťuje…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 20. 8. 2013
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Zimní dětské boty s membránou ALPINE PRO - EU 30

779 Kč
  • Popis zboží
K prodeji nabízíme vysoké zateplené (nikdy nenošené) dětské zimní botičky značky ALPINE PRO - ACACIO v původním balení i s visačkami.

Dětská vyšší zimní obuv ACACIO je vyrobena z kvalitního syntetického materiálu s membránou PTX, která zajišťuje paropropustnost, nepromokavost a větruodolnost, takže nohy Vašich dětí budou vždy v příjemném suchu a teple. Vnitřek boty je vybaven hřejivou vložkou, která chrání proti chladu. Upevnění obuvi k nohám je řešeno jednoduše pomocí
suchých zipů a nesmí chybět ani reflexní prvky pro lepší viditelnost při zhoršených světelných podmínkách. Obuv ACACIO ve čtyřech barevných provedeních pro kluky a holky můžeme Vašim dětem opravdu doporučit.

- úprava materiálu membrána PTX
- svršek syntetika, textilie
- podešev TPR
- složení 100% Syntetika

PTX Membrane - obuv
PTX je moderní materiál s membránou používaný při výrobě outdoorové obuvi. Je charakteristický svou paropropustností, nepromokavostí a odolností proti větru. Tím zajišťuje tepelnou izolaci a pohodlí za každého počasí. PTX odvádí tělesnou vlhkost na povrch, čímž zabraňuje jejímu hromadění. Jeho vnější vrstva zároveň zabraňuje průniku vody, sněhu, větru a rychle schne. Materiál je velice lehký a pohodlný ve všech podmínkách.

Eco PFC Free
Jedná se o úpravu na vrchní části materiálu. Tato úprava zvyšuje odolnost proti průniku vlhkosti. Úprava neobsahuje fluorocarbony, a je tak příznivá k životnímu prostředí.

Streak reflex
Označuje reflexní materiál umístěný na oděvu, který způsobuje světelný efekt. Jedná se o důležitý bezpečnostní prvek především pro děti a sportovce při zhoršené viditelnosti. Díky tomu lze zpozorovat osobu i na větší vzdálenosti.



Velikost: EU 30 / UK 12 / stélka cca 195 mm

STAV: nové, nepoužité (moc rychle nám vyrostla nožička)

CENA: 779,-

PŘEDÁNÍ:
  • 13. 9. 2022, 12:05

  • Zobrazení

    108

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Kategorie