Zobrazit přihlášovací formulář

Inzerát, který se pokoušíte rezervovat nebyl nalezen.

Anekke kabelka - vak - kolekce Moon

Administrace

Anekke kabelka - vak - kolekce Moon

990 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 70 Kč
Prodáme nádhernou, nyní již absolutně nesehnatelnou kabelku/vak zn. Anekke. Je to kabelka pro moderní, sebevědomou ženu, která je srdcem romantička. Součástí kabelky je přívěsek s kovovým medailonem s nápisem "Anekke" a dalšími přívěsky, který si díky…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 17. 2. 2005
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Anekke kabelka - vak - kolekce Moon

990 Kč
  • Popis zboží
Prodáme nádhernou, nyní již absolutně nesehnatelnou kabelku/vak zn. Anekke. Je to kabelka pro moderní, sebevědomou ženu, která je srdcem romantička. Součástí kabelky je přívěsek s kovovým medailonem s nápisem "Anekke" a dalšími přívěsky, který si díky odepínací karabině můžete pověsit např. ke klíčům.
Kabelka má velkou prostornou kapsu, která se zavírá na kulatý magnet a stahovací šňůrku. Uvnitř najdete jednu menší postranní kapsu na zip a dvě přihrádky na drobnosti jako je mobil, klíče, kapesníky apod. Další velkou kapsu na zip najdete na vnější přední straně kabelky. Na zadní vnější straně kabelky je menší kapsa na zip.
Součástí kabelky je nastavitelný popruh. Kabelka vyniká precizním a kvalitním zpracováním se spoustou drobných detailů jako je barevný potisk, štepování apod.
Kabelka je ve výborném stavu, absolutně čistá a jako nová. Součástí je originální dustbag.
  • Značka

    Anekke

  • Rozměry

    27 x 27 x 15 cm

  • 2. 1. 2023, 14:21

  • Zobrazení

    1 020

  • Oblíbené

    0

Kategorie