Zobrazit přihlášovací formulář

Zimní bunda Alpine Pro

Administrace

Zimní bunda Alpine Pro

900 Kč 1 400 Kč
Doposud žádný zájemce
Zimní bunda Alpine Pro, model Sardar, vel.XS. Bunda je nošená dvě zimy, je velmi pěkná, bez vad. Jedinou drobností je částečně odřené reflexní logo Alpine Pro na předním i zadním díle, jinak je bunda naprosto OK. Rozměry: délka přední díl 67,5 cm, zadní…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 2. 3. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Zimní bunda Alpine Pro

900 Kč
Koupit
Zimní bunda Alpine Pro, model Sardar, vel.XS. Bunda je nošená dvě zimy, je velmi pěkná, bez vad. Jedinou drobností je částečně odřené reflexní logo Alpine Pro na předním i zadním díle, jinak je bunda naprosto OK.
Rozměry: délka přední díl 67,5 cm, zadní díl 69,5 cm, šířka v podpaží 53 cm, rukáv od kapuce 86 cm, rukáv od ramene 70 cm, vnitřní rukáv je 2 cm z bundy.
PC byla 3500,-Kč, nyní cena 1400,-Kč.
Popis dle výrobce: Pánská lyžařská bunda SARDAR je vyrobena z nepromokavého, paropropustného, větruodolného a strukturovaného materiálu s úpravou mebránou PTX SNOW a impregnační vrstvou DWR. Díky těmto moderním materiálům bunda zaručuje hodnoty vodního sloupce 5 000 mm a paropropustnosti 3 000g/m2/24h. Bunda SARDAR má střední hřejivou výplň, embosovanou podšívku, podlepené švy, odepínatelnou kapuci se stahováním a hřejivou podšívkou, vnitřní límec a krytku brady z hřejivého materiálu a anatomicky tvarované rukávy stahovatelné ve spodní části manžetou na suchý zip s vnitřní elastickou manžetou na palec. Nechybí odvětrávání v podpaží se zipy, sněhový elastický pás, možnost přichycení kalhot k bundě pomocí poutek a prodloužená zadní část, 8 praktických kapes s voděodolnými zipy společně s kapsou na skipas na rukávu, vnitřní kapsou na brýle a kapsou na MP3, reflexní potisk, delší taháčky na zipech.
  • Značka

    Alpine Pro

  • Velikost

    XS

  • Rozměry

    viz. text inzerátu

  • 26. 4. 2024, 23:58

  • Zobrazení

    1 780

  • Oblíbené

    1

Další nabídky bazárku

Dvě fleecové mikiny Gelert
Letní klobouček
Knížka Nauč se kreslit
Smoothie book
Dvě bavlněná trika
152
KUGO+LINDEX

Dvě bavlněná trika

Dvoje cvičky
černé plavky F&F
Dvě fialová trika
Dvě suprovní trika CA
Angličtina pro děti
Suprovní černé triko s límečkem

Kategorie