Zobrazit přihlášovací formulář

NINTENDO JOY-CON PAIR NEON PURPLE/NEON ORANGE

Administrace

NINTENDO JOY-CON PAIR NEON PURPLE/NEON ORANGE

1 490 Kč 1 690 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 60 Kč
Nové, nerozbalené. Možné jako dárek. Měli jsme slíbenou konzoli, ale nakonec nebude. Popis od prodejce: Nintendo Joy-Con Pair Neon Purple/Neon Orange je sada dvou ovladačů, pravého a levého, které jsou určeny pro herní konzoli Nintendo Switch.…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 30. 6. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

NINTENDO JOY-CON PAIR NEON PURPLE/NEON ORANGE

1 490 Kč
Koupit
Nové, nerozbalené. Možné jako dárek.
Měli jsme slíbenou konzoli, ale nakonec nebude.

Popis od prodejce:
Nintendo Joy-Con Pair Neon Purple/Neon Orange je sada dvou ovladačů, pravého a levého, které jsou určeny pro herní konzoli Nintendo Switch. Atraktivní provedení těchto dvou barevných herních ovladačů Vás okamžitě zaujme. Neonově fialové a neonově oranžové provedení bude nepřehlédnutelným prvkem v každém interiéru. Jde o příslušenství, které je nezbytné k plnohodnotnému používání. Způsobů jejich využití je hned několik, což jako zanícený hráč určitě ocení. Bez pochyb vás potěší i svým kvalitním zpracováním a jednoduchým používáním. Oba jsou vybaveny sadou tlačítek, akcelerometrem a gyroskopickým senzorem pohybu. O procítění každého detailu se postará funkce HD rumble. Díky nim vám už nikdy nic neujde.

Všestranné využití
Herní ovladač Nintendo Joy-Con Pair se vyznačuje mimořádně kvalitní konstrukcí, snadným používáním a širokými možnostmi, které jako zanícený hráč bez pochyb oceníte. Použít jej lze samostatně v jedné ruce, v obou rukou nebo zapojením do příslušenství Joy-Con gripu. Pro který způsob se již v daný moment rozhodnete, je na vás.
  • 4. 11. 2021, 13:25

  • Zobrazení

    345

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Ring Fit Adventure (Nintendo Switch)
Pánská šála
Proenzi Intensive (120 tablet)
FITNESS BOXING (SWITCH)
Vysavač do auta PV 1200 AV
Náramkové hodinky
Dekorativní granulát
Země pod vodou
Domino
Nové

Domino

Kategorie