Zobrazit přihlášovací formulář

Kočárek Inglesina Systém Quad Cab 4v1 ErgoBike

Administrace

Kočárek Inglesina Systém Quad Cab 4v1 ErgoBike

13 990 Kč 16 990 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Inglesina Systém Quad Cab 4v1 s podvozkem Ergo Bike v barvě Derby Grey - TOP STAV - kočárek byl používán pouze 6 měsíců. V záruce do 23.12.2022. Pořízeno v prodejně DaraBaby ve Valašském Meziříčí. Jedná se o hlubokou korbu + podložku WelcomePad,…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 14. 4. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Kočárek Inglesina Systém Quad Cab 4v1 ErgoBike

13 990 Kč
  • Popis zboží
Inglesina Systém Quad Cab 4v1 s podvozkem Ergo Bike v barvě Derby Grey

- TOP STAV - kočárek byl používán pouze 6 měsíců. V záruce do 23.12.2022. Pořízeno v prodejně DaraBaby ve Valašském Meziříčí.

Jedná se o hlubokou korbu + podložku WelcomePad, sportovní sedačku s boudičkou a nánožníkem, systémovou autosedačku CAB QUAD a stojan Stand UP.

Kočárek je v perfektním stavu, nikde není poškozený - je jako nový. Byl málo používaný - cca půl roku. Sportovní sedačka není používaná vůbec.

Všechny potahy jdou sundat a vyprat.

Stříšky na korbičce, autosedačce i sportovní sedačce jsou s UPF50+ UV ochranou.

Houpací podvozek má velká nafukovací kolečka. V košíku je na držáčcích přidělaná pumpička k případnému dofouknutí koleček.

Hluboká korba má skvělé clony na boudičce a nánožníku - na dítě nesvítí sluníčko a nefouká na něj. Je velmi pohodlná a prostorná (vnitřní rozměr: 76 x 37 cm).

Autosedačka je vybavena odnímatelnou vložkou pro miminko - cca do 3 měsíců. Je dostatečně velká - až pro dítě do 75 cm - velmi pohodlná a ergonomicky tvarovaná.

Sportovní sedačka určena pro dítě až do 22 kg (cca 4 let) - nevyužili jsme - máme ještě jeden sporťák a se dvěma kočárky se už do našeho bytu nevejdeme (z hluboké korby a autosedačky už malý vyrostl), proto prodávám.

Ke kočárku bych přidala zdarma univerzální slunečník v šedé barvě, univerzální pláštěnku na hlubokou korbu, univerzální pláštěnku na autosedačku, letní podložku do autosedačky zn. Zopa, a softshellový nánožník na autosedačku zn. Emitex v černé barvě.

Kočárek je v záruce až do 23.12.2022.

Pořizovací cena kočárku byla 21.990, Kč.

Preferuji osobní odběr. Nevím jak bych kočárek balila na poštu :-).
  • 1. 2. 2022, 11:10

  • Zobrazení

    490

  • Oblíbené

    0

Kategorie