Zobrazit přihlášovací formulář

Zahradní houpačka s moskytiérou šedá maxy

Administrace

Zahradní houpačka s moskytiérou šedá maxy

7 700 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Kovová houpačka na zahradu. UNIVERZÁLNÍ POUŽITÍ - houpačka s moskytiérou bude perfektní jak v domácí zahradě, na pozemku, tak na balkoně a terase. Houpačka je vybavena univerzální moskytiérou, což je velmi praktické řešení, které vám umožní odpočívat…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 15. 10. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Zahradní houpačka s moskytiérou šedá maxy

7 700 Kč
Koupit
Kovová houpačka na zahradu. UNIVERZÁLNÍ POUŽITÍ - houpačka s moskytiérou bude perfektní jak v domácí zahradě, na pozemku, tak na balkoně a terase.
Houpačka je vybavena univerzální moskytiérou, což je velmi praktické řešení, které vám umožní odpočívat venku, bez doprovodu obtěžujícího hmyzu.
Konstrukce zahradní houpačky s moskytiérou je vyrobena z vysoce kvalitního materiálu, díky kterému je odolná vůči nepříznivým vlivům vnějších faktorů. Střecha a polštáře jsou vyrobeny z polyesteru. Stálost barev je třída 4.
Rozkládací houpačka s moskytiérou je dokonalým místem k sezení. Sada obsahuje dva pohodlné polštáře, které se snadno udržují v čistotě.
SPECIFIKACE - počet osob: 3; moskytiéra: ano; střecha: polyester; polyesterový sedák; protiskluzové nohy; rozměry: 168/180 / 110cm; hmotnost: 38 kg.
  • 2. 5. 2024, 8:28

  • Zobrazení

    2 073

  • Oblíbené

    1

Další nabídky bazárku

Kategorie