Zobrazit přihlášovací formulář

Inzerát, který se pokoušíte rezervovat nebyl nalezen.

Sada látkových pytlíků

Administrace

Sada látkových pytlíků

249 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
ŘEKNĚTE NE JEDNORÁZOVÉMU PLASTU V v obchodech se už dlouho snažíme omezit plastové tašky a sáčky. Co ale takové dárkové tašky nebo balicí papír? Těm už se bohužel tolik pozornosti nevěnuje, což je škoda, jelikož jich v Česku používáme ročně okolo 400…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 4. 11. 2019
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Sada látkových pytlíků

249 Kč
  • Popis zboží
ŘEKNĚTE NE JEDNORÁZOVÉMU PLASTU

V v obchodech se už dlouho snažíme omezit plastové tašky a sáčky. Co ale takové dárkové tašky nebo balicí papír? Těm už se bohužel tolik pozornosti nevěnuje, což je škoda, jelikož jich v Česku používáme ročně okolo 400 kusů na osobu. Jen některé se podaří recyklovat a mnoho jich míří na skládky a do spaloven. Častokrát ale také končí ve světových oceánech, kde je často pozřou, nebo se o ně poraní, mořští živočichové.

S našimi bavlněnými pytlíky tomu můžete zabránit. Vydrží totiž stovky a tisíce použití jako nové, a při praní neuvolňují do naší vody žádné mikroplasty.

LÁTKOVÉ PYTLÍKY A VŠECHNA JEJICH POUŽITÍ

Kdo by používal zbytečné, neekologické igelitové sáčky, když může nakupovat ve stylu zero waste s látkovými pytlíky? K šití používáme 100% bavlnu, z té se neuvolňují žádné nežádoucí látky, a proto se nemusíte obávat o své zdraví.

A balení dárků je opravdu jednoduché, žádné lepení, jen nahoře zavážete stužkou nebo tkanicí a přidáte jmenovku. Nebo každému obdarovanému přiřaďte jeden ze symbolů-dekorace. A po vánocích žádné hromady papíru a plné koše. Jen uklidíte k vánočním věcem a další rok zase použijete s dobrým pocitem, že chráníte planetu :-).

Látkové pytlíky prodáváme v setu po čtyřech kusech, každý v jiné velikosti, s různými našitými dekoracemi: baňka, stromeček, srdíčko a zvoneček. Pokud hledáte pytlíky v jiných barvách nebo bez dekorace, napište nám, rádi ušijeme podle Vašich představ.

PÉČE A PRANÍ

Látkové pytlíky perte na 30 stupňů. Po prvním praní se mohou pytlíky mírně srazit.

Materiál: 100%bavlna

Velikosti pytlíků v setu (jedná se o ruční výrobu, a tak se rozměry mohou mírně lišit kus od kusu):

11,5cm x 13cm
16cm x 17cm
21cm x 23cm
24cm x 33cm
  • Rozměry

    Velikosti pytlíků v setu (jedná se o ruční výrobu, a tak se rozměry mohou mírně lišit kus od kusu): 11,5cm x 13cm 16cm x 17cm 21cm x 23cm 24cm x 33cm

  • 16. 12. 2022, 21:48

  • Zobrazení

    533

  • Oblíbené

    0

Kategorie