Zobrazit přihlášovací formulář

Barbie královna moří - brunetka 120 Kč za kus

Administrace

Barbie královna moří - brunetka 120 Kč za kus

120 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 65 Kč
Mám dvě. Jedna je bez korunky, plast na těle je už trochu zažloutlý (u té s korunkou víc). Ještě najdu mořského koníka a kartáč na vlasy. Celková délka 40 cm. Barbie královna moří X9177 Tato krásná mořská panna mění barvu jako moře. Voda různé…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 6. 3. 2011
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Barbie královna moří - brunetka 120 Kč za kus

120 Kč
Koupit
****AKCE 4+1 ZDARMA!!! *** Nakupte 5 věcí z jakéhokoliv alba v mém bazárku a jednu dostanete zdarma (tj. nejlevnější kus z těchto pěti věcí).***
Mám dvě. Jedna je bez korunky, plast na těle je už trochu zažloutlý (u té s korunkou víc). Ještě najdu mořského koníka a kartáč na vlasy. Celková délka 40 cm.

Barbie královna moří X9177

Tato krásná mořská panna mění barvu jako moře. Voda různé teploty promění její barvu od hlavy až po ploutev. Barva jejích vlasů se mění z růžové na fialovou a modrou a její ocas nabízí celou škálu barev, které se liší podle teploty vody.

Součástí je i stříkací hračka ve tvaru mořského koníka, která dokáže vytvořit ještě kouzelnější proměnu na jejím ocase, zejména pokud koníka naplníte vodou jiné teploty.

Panenka je speciálně navržena pro jedinečný pohyb a dokáže ohnout svůj ocas pro vytvoření realistického pohybu jako při plavání. Nádhernou panenku Barbie královnu moří od Mattela můžeš mít jako blondýnku nebo brunetku.

Věk: 3+
Výška: 29 cm
  • Značka

    MATTEL

  • Rozměry

    40 cm

  • 12. 4. 2024, 22:56

  • Zobrazení

    569

  • Oblíbené

    1

Další nabídky bazárku

Dětské černé kolečkové brusle
Plyšová ovečka růžovo černá
Malý plyšák pejsek
Sada šablon na kreslení Tchibo
Nauč se kreslit 2 a 3 - cena za jednu knihu
Plyšák malý dinosaurus
Sada 6x puzzle pro malé děti

Kategorie