Zobrazit přihlášovací formulář

Tučňáci na ledu

Administrace

Tučňáci na ledu

250 Kč
Doposud žádný zájemce
učňáci na ledu je originální logická hra pro jednoho hráče z produkce Smart games. Hra obsahuje celkem 60 zadání rébusů od jednoduchých až po velmi náročné. Pět tučňáků se pohybuje po ledové ploše. Ledové kry se posouvají a srážejí a tučňáci na nich…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 19. 8. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Tučňáci na ledu

250 Kč
Koupit
učňáci na ledu je originální logická hra pro jednoho hráče z produkce Smart games. Hra obsahuje celkem 60 zadání rébusů od jednoduchých až po velmi náročné.

Pět tučňáků se pohybuje po ledové ploše. Ledové kry se posouvají a srážejí a tučňáci na nich tancují a kloužou všemi směry. Dokážete prolomit ledy a poskládat všechny kry na herní desku? A budou všichni tučňáci na správných místech?

Logická hra tučňáci je zcela originálně provedena. Ve hře je pět krových ploch složených vždy z pěti dílků a jednoho tučňáka. S jednotlivými dílky kry se dá hýbat, a tak měnit její tvar. Hra tak vyžaduje opravdu představivost!

A jak tuto hlavolamovou hru hrát?
Nejprve si vyberete zadání v jedné ze čtyř náročností. Vaším úkolem je po té umístit jednotlivé krové dílky na vodní hladinu tak, aby umístění tučňáků odpovídalo zadání. Pro každý krový dílek musíte zvolit správný tvar. Rébus má vždy jen jedno řešení!

Logická hra pro jednoho hráče Tučňáci na ledu spojuje zábavu i rozvoj IQ. Podporuje prostorovou představivost, koncentraci a plánování.

Hra Tučňáci na ledu obsahuje:
pět krových dílů s tučňáky, podložku v podobě vodní plochy, knížku s 60 zadáními a řešeními

Související zboží
Další z kategorie



minimálně hrané suepr stav
  • 9. 12. 2023, 20:37

  • Zobrazení

    91

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Adidas sportovní taška
Wiky Territory Laser Game pistole
2x bionicle
Marvel Titan Hero Hulk 30 cm
2x karty Uno Tutles a Cars
Albi Naše Století
Krásný panny board Nils expert

Kategorie