Zobrazit přihlášovací formulář

Dětská zimní / lyžařská bunda

Administrace

Dětská zimní / lyžařská bunda

399 Kč 599 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 65 Kč
Zimní bunda je určena nejen pro zimní sportování, ale dětem poslouží i při běžném nošení do školy nebo do města. Bunda zaujme krásnou barevnou kombinací, moderním zpracováním a při nošení i funkčními vlastnostmi. Materiál s membránou PTX SNOW použitý na…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 19. 4. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Dětská zimní / lyžařská bunda

399 Kč
Koupit
Zimní bunda je určena nejen pro zimní sportování, ale dětem poslouží i při běžném nošení do školy nebo do města. Bunda zaujme krásnou barevnou kombinací, moderním zpracováním a při nošení i funkčními vlastnostmi. Materiál s membránou PTX SNOW použitý na výrobu bundy je nepromokavý, prodyšný, větruodolný a velmi pružný. Ekologická úprava materiálu ECO PFC FREE, která funkční vlastnosti podporuje a i díky tomu bunda dosahuje vodního sloupce 10 000mm a paropropustnosti 10 000g/m2/24h.

Polopřiléhavý střih s anatomicky tvarovanými rukávy skvěle padne a hřejivá výplň zahřeje. Nesmí chybět podlepené švy, sněhový pás, regulovatelné rukávy a spodní část, 4 kapsy na všechny dětské nezbytnosti a kapuce, která poslouží během nepříznivého počasí. Moderní reflexní potisk pro větší bezpečnost vašich dětí a taháčky na zipech pro snadnou manipulaci v rukavicích jsou u výrobků ALPINE PRO již samozřejmostí. Na horách i ve městě si děti tuto bundu zamilují!

Kupovaná nová, nošená, stále pěkná a v pořádku, jen na rukávech nepatrné zašpinění v místě, kde je světlerůžová barva látky, viz foto. Vel. 140/146, vydrží déle.

Zásilkovna (+ 79 kč) nebo Česká pošta (+ dle ceníku).
  • 3. 4. 2024, 7:26

  • Zobrazení

    589

  • Oblíbené

    1

Další nabídky bazárku

Podprsenka Cleo Koko Muse
Tričko bez rukávů s mašlí
Moje nejmilejší pohádky
Vystřihrátky Tvary
Plátěné sako
Džíny bokové
Box na hračky na vanu
Příběh psaný do vody - Blanka Milfaitová
McKinley outdoorové boty, vel. 38
Fialové kalhoty se zipy
Dětská rychleschnoucí mikina

Kategorie