Zobrazit přihlášovací formulář

2 knihy Kláry Rulíkové o dvojčatech

Administrace

2 knihy Kláry Rulíkové o dvojčatech

180 Kč
Doposud žádný zájemce
1. Dvojčata : jejich vývoj a výchova Informace o vývoji a výchově dvojčat a vícerčat od početí po pubertu, rady pro rodiče, jak zvládnout toto psychické, fyzické i finanční zatížení, kam se obrátit o pomoc. Budoucí rodiče dvojčat zde naleznou…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 19. 4. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

2 knihy Kláry Rulíkové o dvojčatech

180 Kč
Koupit
1. Dvojčata : jejich vývoj a výchova

Informace o vývoji a výchově dvojčat a vícerčat od početí po pubertu, rady pro rodiče, jak zvládnout toto psychické, fyzické i finanční zatížení, kam se obrátit o pomoc.

Budoucí rodiče dvojčat zde naleznou informace o průběhu a možných rizicích vícečetného těhotenství, popis kojení dvojčat (trojčat) a praktické rady, jak zvládnout první měsíce.

Nejen rodičům, ale i pedagogickým pracovníkům jsou určeny kapitoly o psychickém vývoji dvojčat a jejich vzájemných vztazích v různých věkových obdobích.

Kromě praktických rad je zařazena i kapitola o dvojčatech v mýtech a literatuře a zkušenosti dospělých dvojčat.

2. Co nevíte o dvojčatech

Autorka navazuje na svou předešlou publikaci Dvojčata o vývoji a výchově dvojčat (i trojčat) a zabývá se problémy a zajímavostmi, které v první knize nejsou obsaženy. Zaměřuje se na všechno, s čím se na ni obracela dvojčata nebo jejich rodiče v poradnách, ať už se jedná o rady a chyby při výchově dvojčat, o roli otců a prarodičů, nebo například o choulostivě otázky redukce mnohočetných těhotenství, úmrtí, či o různé typy dvojčat, zvládání puberty u dvojčat a vícerčat apod. Cílem autorky je nejen podávat rady a informovat, ale i podnítit k polemice nebo k hlubšímu zamyšlení nad fenoménem dvojčat. Kniha je psána pro rodiče, budoucí rodiče i prarodiče dvojčat a vícerčat.

Obě kupované nové, v pěkném stavu.

Možno poslat přes Zásilkovnu, Českou poštu (+ dle tarifu ČP), Balíkovnou, Penguin box, DPD, PPL. Osobní předání Liberec. Platba na účet.
  • 9. 5. 2024, 17:10

  • Zobrazení

    11

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Šampon Elseve Total Repair 5
Moje nejmilejší pohádky
Vystřihrátky Tvary
Box na hračky na vanu
Příběh psaný do vody - Blanka Milfaitová
Šíleně smutná princezna
Těstoviny
Sada ozdob na vlasy
Twist předplacená karta
Taška s teniskami

Kategorie