Zobrazit přihlášovací formulář

HUGO BOSS WOMEN edp 50 ml

Administrace

HUGO BOSS WOMEN edp 50 ml

499 Kč 2 000 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 69 Kč
nová, zafoliovaná, dostala jsem jako dárek, ale používám něco jiného Jak voní ženskost? To vám poodhalí vůně parfémované vody pro ženy HUGO BOSS Hugo Woman. Květinově-ovocná vonná kompozice, jejíž vznik doprovází motto: „Tvoje vůně. Tvoje cesta.“ je…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 19. 9. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

HUGO BOSS WOMEN edp 50 ml

499 Kč
  • Popis zboží
nová, zafoliovaná, dostala jsem jako dárek, ale používám něco jiného

Jak voní ženskost? To vám poodhalí vůně parfémované vody pro ženy HUGO BOSS Hugo Woman. Květinově-ovocná vonná kompozice, jejíž vznik doprovází motto: „Tvoje vůně. Tvoje cesta.“ je určena pro elegantní a sebevědomé ženy. Parfémovaná voda, jejíž tváří se stala dánská modelka Freja Beha Erichsen, je určená na každodenní nošení. Zaujme i vás?

Květinově-ovocná dámská vůně HUGO BOSS
Svrchní akordy vás seznámí se svěžím aromatem italské mandarinky, vůní trávy a akordy malinoostružiny. Se srdcem parfémované vody se můžete těšit na souhru kosatce, tajemného jasmínu, švestky a černého čaje. Vonný koncert zakončuje hřejivé cedrové dřevo, prosluněný jantar a santalové dřevo. Zákazníci se shodují na tom, že mezi nejintenzivnější složky vůně patří malinoostružina spolu s mandarinkou a švestkou. Podtrhněte své přednosti s pomocí dámské parfémované vody HUGO BOSS Hugo Woman.
  • 17. 11. 2022, 13:44

  • Zobrazení

    465

  • Oblíbené

    0

Kategorie