Zobrazit přihlášovací formulář

Bio Maliny - zavařenina s jablečnou šťávou bio*neb

Administrace

Bio Maliny - zavařenina s jablečnou šťávou bio*neb

39 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
VÝPRODEJ ZBOŽÍ S KRATŠÍ TRVANLIVOSTÍ DO 26. 4. 2022. Tato vynikající malinová zavařenina obsahuje 65 % malin a je slazená zahuštěnou jablečnou šťávou a pšeničným sirupem. Ve složení pak najdeme už jen trošku citrónové šťávy a pektin z citrusů. Není…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 8. 1. 2010
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Bio Maliny - zavařenina s jablečnou šťávou bio*neb

39 Kč
  • Popis zboží
VÝPRODEJ ZBOŽÍ S KRATŠÍ TRVANLIVOSTÍ DO 26. 4. 2022.

Tato vynikající malinová zavařenina obsahuje 65 % malin a je slazená zahuštěnou jablečnou šťávou a pšeničným sirupem. Ve složení pak najdeme už jen trošku citrónové šťávy a pektin z citrusů. Není přeslazená, má typickou čistou chuť a vůni malin a používáme ji stejně jako běžný džem. Při výrobě nebyla použita vepřová želatina a výrobek je vhodný pro vegany.

Proč zavařenina? Vypadá jako džem, voní jako džem, chutná snad ještě lépe než džem, tak proč to není džem? Slovem "džem" se smí označovat pouze výrobky slazené cukrem či jiným sladidlem. Čistá zahuštěná jablečná šťáva však není sladidlo, a proto se tento džem - nedžem označuje jako ovocná zavařenina.

HMOTNOST: 200 g
ZEMĚ PŮVODU: Německo
SLOŽENÍ: maliny*, pšeničný sirup* 28 %, zahuštěná jablečná šťáva* 21 %, zahuštěná citrónová šťáva*, želírující látka: citrusový pektin*. Složky označené * pocházejí z kontrolovaného ekologického zemědělství. Vyrobeno z 65 g ovoce (malin) na 100 g výrobku.
UPOZORNĚNÍ PRO ALERGIKY: Výrobek obsahuje lepek a neobsahuje stopy jiných alergenů.
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100 G:

Energetická hodnota 737 kJ/174 kcal
Tuky
  • 14. 2. 2022, 17:45

  • Zobrazení

    124

  • Oblíbené

    0

Kategorie