Zobrazit přihlášovací formulář

*NOVÁ* DĚTSKÁ NEJEN LYŽAŘSKÁ TERMO KUKLA

Administrace

*NOVÁ* DĚTSKÁ NEJEN LYŽAŘSKÁ TERMO KUKLA

149 Kč
Doposud žádný zájemce
Nová, nenošená dětská termo kukla českého výrobce EVONA. Dětská termokukla je příjemná k pokožce, skvěle se nosí a navíc hřeje ze všech stran. Snadno si ji každé dítě natáhne na hlavu. Využijete ji od podzimu do jara. Univerzální dětská termokukla je…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 7. 4. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

*NOVÁ* DĚTSKÁ NEJEN LYŽAŘSKÁ TERMO KUKLA

149 Kč
Koupit
Nová, nenošená dětská termo kukla českého výrobce EVONA. Dětská termokukla je příjemná k pokožce, skvěle se nosí a navíc hřeje ze všech stran. Snadno si ji každé dítě natáhne na hlavu. Využijete ji od podzimu do jara.
Univerzální dětská termokukla je vyrobena z na omak příjemného funkčního úpletu TermoPlus. Jeho výbornou prodyšnost, rychlý odvod vlhkosti oceníte při jakémkoliv zimním sportu od sáňkování, přes bruslení až po sjezd na lyžích.
Funkční úplet TermoPlus udržuje tělo v suchu, zajišťuje optimální tělesnou termoregulaci. Termokukla je příjemná k pokožce. Funguje jako čepice a šála v jednom, spolehlivě ochrání hlavu, krk i šiji. Kukla je vhodná jak pro kluky, tak i pro holky. Materiálové složení brání vzniku zápachů, nenáročná na údržbu. Po vyprání rychle uschne a zachovává si svůj tvar.
  • 3. 3. 2022, 22:13

  • Zobrazení

    181

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

FRAJERSKÉ TENČÍ SVETŘÍKY

Kategorie