Zobrazit přihlášovací formulář

Dřevěný jídelní set pro děti 1S+2K Model T1 kidsme

Administrace

Dřevěný jídelní set pro děti 1S+2K Model T1 kidsme

3 800 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Set obsahuje stůl a dvě židle. Stůl má otevřenou (zvednutou) desku. Děti si díky tomu užijí spoustu zábavy a radosti, že si mohou schovávat své poklady. A možná méně úklidu :). Na stůl se snadno vejdou barvy, bloky, pastelky nebo omalovánky. Deska…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 15. 10. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Dřevěný jídelní set pro děti 1S+2K Model T1 kidsme

3 800 Kč
Koupit
Set obsahuje stůl a dvě židle. Stůl má otevřenou (zvednutou) desku. Děti si díky tomu užijí spoustu zábavy a radosti, že si mohou schovávat své poklady. A možná méně úklidu :). Na stůl se snadno vejdou barvy, bloky, pastelky nebo omalovánky.

Deska stolu se zvedá mechanickým zvedákem s nastavitelnou tlakovou silou, kterou lze přizpůsobit věku a síle dítěte. Nábytek je určen pro děti ve věku 1,5-6 let. Deska a sedáky jsou vyrobeny z laminované nábytkové desky, díky čemuž je velmi snadné je udržovat v čistotě (stačí otřít vlhkým hadříkem). Nohy židlí a stolu jsou vyrobeny z olšového dřeva. Všechny barvy, které používáme, jsou bezpečné pro děti. Jedná se o speciální barvy na nátěry dětského nábytku a hraček. Set jistě vaše děti využijí k jídlu, kreslení, aranžování kostek nebo jiných zajímavých her.

U modelu s měkkými sedáky jsou pevné ne otevíravé
Rozměry: stolek: výška 50 cm, šířka 50 cm, délka 70 cm, židle: výška sedáku 30cm, sedák 30cmx28cm, výška židle 58cm
  • 23. 4. 2024, 9:21

  • Zobrazení

    487

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Stolek č.11006
Křesilko č.11004

Kategorie