Zobrazit přihlášovací formulář

Termoprádlo souprava MOIRA WOOL+MOIRA WARM STRECH

Administrace

Termoprádlo souprava MOIRA WOOL+MOIRA WARM STRECH

900 Kč 1 500 Kč
Doposud žádný zájemce
Prodám nošené termooblečení, silnější varianta. Triko MOIRA WOOL, 65% MERINO vlna, 35% MOIRA funkční vlákna, barva šeříková se vzorem, uvnitř černé. Kalhoty MOIRA WARM STRECH, 50% MOIRA funkční vlákna, 47% polyamid, 3% Elastan, barva černá, struktura…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 26. 3. 2010
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Termoprádlo souprava MOIRA WOOL+MOIRA WARM STRECH

900 Kč
Koupit
Prodám nošené termooblečení, silnější varianta. Triko MOIRA WOOL, 65% MERINO vlna, 35% MOIRA funkční vlákna, barva šeříková se vzorem, uvnitř černé. Kalhoty MOIRA WARM STRECH, 50% MOIRA funkční vlákna, 47% polyamid, 3% Elastan, barva černá, struktura proužek. V super stavu, nošené jen 5 dní na horách, prané v prášku na funkční oblečení. Uvedená velikost 130. Aby fungovalo, musí velikostně přiléhat na tělo, je pružné. PC 900+600. Poštovné a balné dle aktuálního tarifu.

TRIKO: Výrobek z dvouvrstvého úpletu Merino Moira. Vlákna Moira zajišťují výborný odvod vlhkosti od těla do vnější vlněné vrstvy. Ta je vytvořena z velmi jemných vláken Merino Super Fine 16 µm, které absorbují vlhkost přicházející z vnitřní strany a zajišťují dokonalou izolaci proti chladu. Vnitřní mikrovlákenná polypropylenová vrstva je velmi příjemná pro pokožku, díky tomu mohou toto prádlo nosit i lidé, kteří jsou na 100% vlněné výrobky choulostiví. Vlna je ošetřena technologií Superwash proti plstnatění.

KALHOTY: WARM STRETCH je termoizolační pletenina využívající rozdílných vlastností mikrovlákenných materiálů. Vnitřní část kontaktující pokožku je z vláken Moira, která v objemné konstrukci dokážou vázat velké množství vzduchu jako izolantu. Zároveň pohlcují tělesnou vlhkost a s podporou příčných štěrbin ji odvětrávají do vnějších vrstev pleteniny tvořených polyamidovými vlákny. WARM STRETCH je při vysoké hmotnosti pleteniny určen jako základní vrstva do chladného klimatického prostředí.
  • Značka

    MOIRA

  • Velikost

    128

  • 10. 1. 2024, 20:54

  • Zobrazení

    333

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Termoprádlo triko MOIRA WOOL
Termoprádlo kalhoty MOIRA WARM STRECH
Svetr TCM Tchibo
Celoroční kožené boty SUPERFIT modré
Dívčí tenisky Befado vel. 32
Dívčí tenisky Befado vel. 33
Dívčí boty BAŤA modré
kalhoty prodyšný softshell, super stav
Krásné pyžamo NEXT
Bunda softshell OUTDOORKIDS

Kategorie