Zobrazit přihlášovací formulář

Komplet - zimní bunda a 2x oteplovačky na lyže

Administrace

Komplet - zimní bunda a 2x oteplovačky na lyže

590 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Rezervace
do 3. 12.
Doprava: od 79 Kč
JIŽJEN JEDEN KOMPLET. Krásný zimní komplet vhodný do mrazů, nepromokavý. Bunda LINDEX FIX 122; vyteplená, šusťáková podšívka, sněžný pás, rukávky ukončeny zábranou proti sněhu, kapuce odepínací na druky. Na rukávu kapsička na zip na skipas. 3 kapsy na…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 31. 5. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Komplet - zimní bunda a 2x oteplovačky na lyže

590 Kč
  • Popis zboží
JIŽJEN JEDEN KOMPLET.
Krásný zimní komplet vhodný do mrazů, nepromokavý.

Bunda LINDEX FIX 122; vyteplená, šusťáková podšívka, sněžný pás, rukávky ukončeny zábranou proti sněhu, kapuce odepínací na druky. Na rukávu kapsička na zip na skipas. 3 kapsy na předním díle. Nošena hodně, na donošení, pokusila jsem nafotit. Barva: 2 odstíny fuchsiové s černou, barva místy bledší.
Kalhoty LINDEX FIX vel. 116 ale velikostně sedí do setu k bundě 122; s vyvýšeným pasem, kšandy lze odepnout (suchý zip a zip vzadu - drží dobře), šusťáková podšívka a na zadku jemný fleec, všité gumičky na nohavicích proti vniknutí sněhu, suchý zip dole na boční straně nohavic. Tvarovaná kolena. Kšandy regulovatelné. Ve velmi dobrém stavu, jen pro pořádek - místy lehce šouplé konce nohavic, jinak zcela funkční, na pohled není vidět. Kalhoty nošeny méně než bunda, tudíž nejsou vyšisované.

Kalhoty LINDEX vel. 122; s vyvýšeným pasem, kšandy lze odepnout (suchý zip a zip vzadu - drží dobře), šusťáková podšívka, všité gumičky na nohavicích proti vniknutí sněhu. Tvarovaná kolena. Kšandy regulovatelné. Ve velmi dobrém stavu, jen pro pořádek - místy lehce šouplé konce nohavic, jinak zcela funkční, na pohled není vůbec vidět. Kalhoty nošeny méně než bunda, tudíž nejsou vyšisované.

Výborný zimní komplet, pohodlný a hlavně teplý a nepromokavý. Cena za jeden komplet bunda + 2xkalhoty.
  • Značka

    LINDEX

  • Velikost

    116

  • Rozměry

    Bunda: ZD 54cm, PD 51cm, ruk.bez nápletů 52cm (od krku), pod průr. 34cm.Kalhoty vel.122 (FIX vel. 116): CD od pasu 75 (70)cm, vnitř.délka nohavice 51 (46)cm, pas max. 31 (32)cm, max.délka vč. kšand 106 (106)cm.

  • 23. 11. 2022, 19:42

  • Zobrazení

    617

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Pyžamo se srdíčky, modrobílé, bavlněné
2 x Krásná košile, halenka, tunika
Pyžamo žluté s obrázky, bavlněné
2 x Krásná šála, nákrčník
Punčocháče fialové a malinové
Krásná propracovaná šusťáková bunda
Letní šaty/šatičky hnědé/čokoládové
2 x dětský matracový chránič, 120x60 cm

Kategorie