Zobrazit přihlášovací formulář

Sada NovAge SKINRELIEF PRO RESILIENT - citl. pleť

Administrace

Sada NovAge SKINRELIEF PRO RESILIENT - citl. pleť

1 845 Kč 3 400 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 30 Kč
S NovAge Skinrelief se nemusíte vyhýbat produktům proti stárnutí, jen proto, že máte citlivou pleť. Skinrelief je speciálně vyvinut tak, aby vám poskytl to nejlepší. Je klinicky prokázáno, že Skinrelief snižuje citlivost pokožky a účinně redukuje vrásky,…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 12. 6. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Sada NovAge SKINRELIEF PRO RESILIENT - citl. pleť

1 845 Kč
Koupit
S NovAge Skinrelief se nemusíte vyhýbat produktům proti stárnutí, jen proto, že máte citlivou pleť. Skinrelief je speciálně vyvinut tak, aby vám poskytl to nejlepší. Je klinicky prokázáno, že Skinrelief snižuje citlivost pokožky a účinně redukuje vrásky, zlepšuje pevnost a pružnost pokožky. Žádné kompromisy, jen pleť, která je krásně mladistvá, klidná a zdravá.
Skinrelief je také řešením pro velmi dehydrovanou pleť a také pro jakýkoli typ pleti, který může mít projevy citlivosti - ať už jde o zarudnutí, svědění, pálení, šupinky, pocit pnutí. Díky používání Skinrelief se předchází ztrátě ochranné kožní lipidové bariéry a také pomáhá udržovat pH pokožky, které je pro ni nejpřirozenější i nejzdravější. Produkty jsou navíc nekomedogenní, což znamená, že neucpávají póry. Produkty se lehce aplikují díky hygienickým obalům s pumpičkami, které zároveň chrání přirozenou trvanlivost produktů a zabraňují kontaminaci. Obsahuje čisticí pěnu 150 ml, oční krém 15 ml, sérum 30 ml, denní a noční krém 50 ml + 50 ml.

Komplex DermaLift Active – tato přírodní aktivní složka podobná retinolu účinně stimuluje přirozenou tvorbu kolagenu a elastinu v pokožce. Redukuje vrásky, zvyšuje pevnost a pružnost a je mimořádně jemná k pleti.
DermaLift Active je „upcyklovaná“ složka z ekologicky udržitelných zdrojů. Je získávána ze stromů Rambutan pěstovaných v organicky certifikovaných zahradách ve Vietnamu.
  • 9. 5. 2024, 18:20

  • Zobrazení

    492

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Cestovní parfém LOVE POTION s rozprašovačem
MALINOVÝ ZÁZRAČNÝ KELÍMEK
Toaletní voda EXCITE for Him
REVITALIZAČNÍ SPRCHOVÝ GEL Beautanicals
VODĚODOLNÁ ŘASENKA The ONE 5 v 1 WonderLash
OBNOVUJÍCÍ KONDICIONÉR Beautanicals
OBNOVUJÍCÍ ŠAMPÓN Beautanicals
Toaletní voda ECLAT HOMME
Toaletní voda LUCIA BRIGHT AURA
INTENZIVNĚ REGENERAČNÍ ŠAMPÓN DUOLOGI - 500 ml

Kategorie