Zobrazit přihlášovací formulář

Tučňáci na ledu

Administrace

Tučňáci na ledu

350 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 90 Kč
Top stav, jako nové !! Tučňáci na ledu je logická hra, která vás nenechá chladnými. Tučňáci se musí poprat s neustálými změnami počasí. Obstojí proti mrazu, sněhu i větru a to vše jen díky propracovanému signalizačnímu systému. Pro každého hráče je to…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 4. 1. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Tučňáci na ledu

350 Kč
Koupit
Top stav, jako nové !! Tučňáci na ledu je logická hra, která vás nenechá chladnými. Tučňáci se musí poprat s neustálými změnami počasí. Obstojí proti mrazu, sněhu i větru a to vše jen díky propracovanému signalizačnímu systému. Pro každého hráče je to dvojitá výzva.
Pět tučňáků se pohybuje po ledové ploše. Ledové kry se posouvají a srážejí a tučňáci na nich tancují a kloužou všemi směry. Dokážete prolomit ledy a poskládat všechny kry na herní desku? A jsou všichni tučňáci na správných místech?
Zadání obsahuje 60 různě obtížných úloh.
Hra Tučňáci na ledu patří do skupiny víceúrovňových, logických her Smart games , které jsou určeny především pro jednoho hráče (nicméně hru může hrát i hráčů více). Logické hry Smart Games obsahují vždy zadání v několika různých stupních obtížnosti, rozvíjí IQ, logické myšlelní, prostorovou představivost, koncentraci a plánování.
  • 16. 2. 2024, 19:48

  • Zobrazení

    249

  • Oblíbené

    1

Další nabídky bazárku

3 x Gormit
2 x Gormiti
3 x Gormit
2 x Gormiti
3 x Gormit
2 x Gormiti
Gormit
Velký Gormit
Avengers - Black Panther
Kostky + auto
LEGO DUPLO

Kostky + auto

Lego 30389
Přilba + helma

Kategorie