Zobrazit přihlášovací formulář

Taška Little Angel VÍCE BAREV!!!

Administrace

Taška Little Angel VÍCE BAREV!!!

185 Kč 309 Kč
Doposud žádný zájemce
Módní Taška BARIDI filc je skvělou záležitostí. Filcová taška je moderním designovým doplňkem, který roste v oblibě. Je ušita ze 100% vlněného materiálu, který dodává tašce perfektní pevnost, odolnost a kvalitní zpracování. Materiálové složení je voleno…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 22. 3. 2016
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Taška Little Angel VÍCE BAREV!!!

185 Kč
Koupit
Módní Taška BARIDI filc je skvělou záležitostí. Filcová taška je moderním designovým doplňkem, který roste v oblibě. Je ušita ze 100% vlněného materiálu, který dodává tašce perfektní pevnost, odolnost a kvalitní zpracování. Materiálové složení je voleno záměrně, protože skvěle drží tvar. Je vhodná pro každodenní nošení. Kvalita zvoleného materiálu tak zaručí, že se nebude používáním ohýbat, lámat a měnit svůj tvar. Díky stylu ušití je prostorná. Hodí se nejen na nákupy a pochůzky. Stylové barvy a logo Baridi dodává tašce šmrnc. Je možné ji proto využívat i jako originální doplněk k celému outfitu. Tašku BARIDI filc lze využívat i jako kabelku, která nabízí pohodlné nošení a přehlednost věcí uvnitř.
Uši tašky jsou pevné, barevně ladí s vyšitým logem. Jejich délka je volena tak, aby taška šla nosit jak v ruce, tak na rameni. Přední část tašky je obohacena o kapsu, která se dá vždy využít. Zapínání je v horní části tašky řešeno drukem, který ladí s barevným provedením tašky.
Filcová taška je kombinací elegance, funkčnosti a jejího komfortního nošení. Taška je pevná a přitom nádherně lehká. Využijete ji na mnoho příležitostí.
Rozměry tašky: 34 x 42 x 10 cm
Materiálové složení: 100%Vlna
  • 22. 2. 2024, 8:52

  • Zobrazení

    334

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Taška DEBRA filc VÍCE BAREV!!!!
Taška reklamní Little Angel - VÍCE BAREV !!!
Žínka BAMBUS Little Angel VÍCE BAREV!
Batoh dětský Little Angel
Taška DEBRA filc - antracit/Kukadlinka
Taška reklamní BARIDI VÍCE BAREV!!
Taška DEBRA - režná/Kukadlinka
Overal tenký TISK DR Outlast® NOVINKA 2024
Body overal tenký krátký Outlast® VÍCE BAREV!
Overal tenký krátký TISK Outlast® - NOVINKA 2024
Overal tenký krátký Outlast® - NOVINKA 2024

Kategorie