Zobrazit přihlášovací formulář

100% sérum kyseliny hyaluronové

Administrace

100% sérum kyseliny hyaluronové

150 Kč 199 Kč
Doposud žádný zájemce
Kyselina Hyaluronová je jednou z nejdůležitějších stavebních složek pokožky. Kombinuje kolagenová a elastinová vlákna v pokožce. Množství kyseliny klesá společně s věkem, kůže ztrácí schopnost vázat vodu a projevují se vrásky. Proto se kyselina…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 26. 8. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

100% sérum kyseliny hyaluronové

150 Kč
Koupit
Kyselina Hyaluronová je jednou z nejdůležitějších stavebních složek pokožky. Kombinuje kolagenová a elastinová vlákna v pokožce. Množství kyseliny klesá společně s věkem, kůže ztrácí schopnost vázat vodu a projevují se vrásky. Proto se kyselina hyaluronová používá v kosmetice jako jedna z nejcennějších zvlhčujících složek.

Indikace pro použití: všechny typy pleti, v každém věku, s příznaky suchosti, těsnosti, při ztrátě pevnosti a odolnosti.

Prevence proti vráskám

Aplikace: jednou denně, ráno nebo večer aplikujte 1-2 kapky na oblast pokožky vyžadující intenzivní lifting. Jemně vmasírujte prsty až do úplného vstřebání. Může být aplikováno také v místech náchylných k tvorbě vrásek (oči a oblast rtů, čelo). Naneste na suchou a očištěnou pokožku. Používejte 1-3krát týdně před aplikací krému.

Liftingový super efekt

Aplikace: stačí jen 1x denně po dobu 7dní a zajistíte Vaší pleti vynikající liftingový účinek s intenzivní omlazovací léčbou. Po jednom týdnu aplikace vynechte další minimálně 3 týdny před další aplikací přípravku. Týdenní léčba ovlivňuje omezování tvorby vrásek, zlepšuje pevnost a pigmentaci pokožky a aktivně zabraňuje negativním účinkům slunečního záření.

Upozornění: Neaplikujte na poškozenou pokožku. Během léčby a po dobu 4 týdnů po ukončení léčby se vyvarujte silného slunečního záření a používání solária.
  • 26. 3. 2022, 21:40

  • Zobrazení

    84

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Koňský balsam rool- on
Balzámy na rty
Nové
Sanct. B.

Balzámy na rty

Řada kosmetiky s kyselinou hyalurovonou
Dárková sada sprchových gelů
Měsíčkový krém - gel
Nové
Sanct Bernhard

Měsíčkový krém - gel

Zelená káva s chromem kapsle
Refit Ice gel s Kafrem
Esence s kolagenem a řasy
Retinol booster posilovač - sérum na obličej
Lambre Olive Oil - Kosmetika pro citlivou pleť

Kategorie