Zobrazit přihlášovací formulář

PODÍVEJ SE POD OKÉNKO ENERGIE

Administrace

PODÍVEJ SE POD OKÉNKO ENERGIE

99 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 65 Kč
Co je to energie, kde ji bereme a jak ovlivňuje naše životy? Podívej se pod okénko a zjisti, co všechno o energii už víme a jak to s energií bude v budoucnu. Všichni potřebujeme pro náš život energii. Hodně energie. Podívej se pod okénko a zjisti, co…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 19. 11. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

PODÍVEJ SE POD OKÉNKO ENERGIE

99 Kč
Pokud jste nenašli co jste hledali neváhejte mě kontaktovat.Objednávám značky FARE,DEMAR,EMIPO,WALKER...ŠPERKY,SVÍČKY,DÁRKOVÉ ZBOŽÍ,HRAČKY...OD 17.12.2023 SE PŘESOUVÁM POSTUPNĚ NA E-SHOP A FACEBOOK - OBCHŮDEK U MÁJUŠKY :)
  • Popis zboží
Co je to energie, kde ji bereme a jak ovlivňuje naše životy? Podívej se pod okénko a zjisti, co všechno o energii už víme a jak to s energií bude v budoucnu.

Všichni potřebujeme pro náš život energii. Hodně energie. Podívej se pod okénko a zjisti, co to energie je, proč ji potřebujeme a jak její získávání ovlivňuje naši planetu. Prozkoumej, jaké nové vzrušující vynálezy vědci vymýšlejí pro obstarávání energie v budoucnu. Kniha obsahuje více než 65 odklápěcích okének, a tak je čtení a objevování ještě zábavnější! Jednotlivé dvoustrany se zabývají popisem energie jako takové, fosilními palivy a jejich dopadem na životní prostředí, energií v atomech, obnovitelnou energií z přírodních zdrojů i vizemi vědců do budoucna.
  • 13. 12. 2023, 21:16

  • Zobrazení

    320

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

3951406 NO.VÉ BAČKORY FARE
NO.VÉ Fare 4114401 bačkory

Kategorie