Zobrazit přihlášovací formulář

L-W Toys Základová deska 32x32 SVĚTLE ŠEDÁ

Administrace

L-W Toys Základová deska 32x32 SVĚTLE ŠEDÁ

125 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Stavební deska 32x32 bodů (25,5 cm x 25,5 cm). Nezbytný doplněk pro kohokoliv kdo používá naše stavební kostky a stavebnice. Bez této desky nebude mít žádná stavba ten správný a pevný základ. Tu prostě musíte mít ;–) Produkt je standardně balen v…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 22. 3. 2011
E-Shop
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

L-W Toys Základová deska 32x32 SVĚTLE ŠEDÁ

125 Kč
Koupit
VEŠKERÉ ZBOŽÍ JE IHNED SKLADEM, BALÍČKY ODESÍLÁM KAŽDÝ DEN (Českou poštou). ZPŮSOB DORUČENÍ PROSÍM VOLTE PŘI OBJEDNÁVÁNÍ.
Stavební deska 32x32 bodů (25,5 cm x 25,5 cm). Nezbytný doplněk pro kohokoliv kdo používá naše stavební kostky a stavebnice. Bez této desky nebude mít žádná stavba ten správný a pevný základ. Tu prostě musíte mít ;–) Produkt je standardně balen v průhledném plastikovém pytlíku.

Hlavní vlastnosti:
* základní stavební deska
* nezbytný doplněk pro stavební kostky
* kompatibilní s dalšími stavebnicemi

Rozměry: 25,5x25,5 cm
Věk: 3+
Materiál: plast
Kompatibilní s rozměry kostek stavebnic Lego, Sluban, Qman a všech L-W Toys

Certifikát „Bezpečné hračky“ je vydáván Institutem pro testování a certifikaci, a. s. (ITC), nezávislou společností s mezinárodní působností, která poskytuje odborné služby v oblasti zkoušení a certifikace hraček více než 15 let. Označuje výrobky skutečně pečlivě posouzené z hlediska všech možných rizik. Jeho vydání je podmíněno pravidlenými kontrolami dodavatelů, procesu výroby a zkouškami výrobků, které zaručují jistotu trvalého souladu s požadavky na bezpečnost a kvalitu.

L-W Toys je česká společnost, která se zaměřuje na výrobu dětských stavebnic a jejich příslušenství. Všechny jejich výrobky jsou vybaveny certifikátem „Bezpečné hračky“, bezpečnost dětí je pro ně absolutní prioritou. Zaměřují se především na prodej dětských stavebních kostek, a to způsobem, který v maximální možné míře rozvíjí jejich vlastní kreativitu. Jejich cílem není dětem diktovat, jakým způsobem si mají hrát, ale nabídnout jim možnosti, aby ony samy opravdu bez omezení uplatnily své představy. Stavebnice je kompatibilní s dalšími stavebnicemi typu Sluban, Lego, Cobi, …
  • 27. 7. 2023, 16:16

  • Zobrazení

    48

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Mega Bloks Pracovna Malého Stavitele
Mega Construx - Vojenská helikoptéra
Qman stavebnice FAST TYRANNOSAURUS REX 41203
Qman 32012 PRINCEZNIN ÚTULNÝ POKOJÍČEK
Qman War-Spirit Wheeled Tank 42301 sada 8v1
Qman První kostky 5001 - MOŘSKÝ SVĚT
Qman První kostky 5002 - ZVÍŘECÍ RÁJ
L-W Toys Základová deska 32x32 TMAVĚ ZELENÁ

Kategorie