Zobrazit přihlášovací formulář

N.O.V.Ý.Masážní polštář Masage pillow CHM-8028

Administrace

N.O.V.Ý.Masážní polštář Masage pillow CHM-8028

450 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 120 Kč
Prodám Masážní polštář Masage pillow CHM-8028 v originální krabici s manuálem,dostala jsem jej k narozenimám,bohužel již ho mám,tudíž nevhodný dárek Po celodenní námaze není často snadné najít příjemnou formu uvolnění a odpočinku od napětí nahromaděného…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 14. 5. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

N.O.V.Ý.Masážní polštář Masage pillow CHM-8028

450 Kč
Koupit
Prodám Masážní polštář Masage pillow CHM-8028 v originální krabici s manuálem,dostala jsem jej k narozenimám,bohužel již ho mám,tudíž nevhodný dárek
Po celodenní námaze není často snadné najít příjemnou formu uvolnění a odpočinku od napětí nahromaděného v oblasti krku, ramen a zad. Pro tento úkol byly navrženy tyto kvalitní masážní přístroje, které díky svému ergonomickému tvaru a masážním hlavám efektivně uvolňují napjaté svaly.

Kvalitní masážní polštář Masage pillow byl navržen tak, aby jeho ergonomický tvar a masážní hlavy efektivně uvolňovaly napjaté svaly. Krk, ramena, záda, ale také břicho, stehna, chodidla nebo jakoukoliv část Vašeho těla.
Efektivní a jednoduchý

Chcete-li si dopřát relaxační masáž, není nic jednoduššího než stisknout tlačítko vypnout/zapnout. Za tímto jednoduchým ovládáním se nicméně skrývá promyšlený mechanismus, který dává do krouživého pohybu 4 sehrané a tvarované masážní hlavice.

Ty spolu s nezaměnitelným ergonomickým tvarem a prolnutím polštáře zajistí dokonalou masáž.
Masážní polštář je také vybaven funkcí vyhřívání (s možností zapnutí a vypnutí), které umocňuje uvolňující masážní efekt svalů a dodává tělu a tkáním uklidňující tepelnou pohodu.
Blahodárný účinek na celé tělo.Polštář má také výkonné infračervené lampy, které prohřívají tělo a zesilují masážní efekt. Ideální při menstruačních bolestech a svalovém napětí. Zlepšuje pružnost šlach, zlepšuje prokrvení
Masage pillow využívá masážní techniku hnětení a prohřátí pokožky i svalstva, která vychází z poznatků východní medicíny. Pravidelná masáž posiluje funkci metabolismu, nervové soustavy a krevního oběhu. Díky tomu dochází k uvolnění svalových napětí a celé tělo i mysl se navrací do přirozené rovnováhy.
Kompaktní a komfortní
Masage pillo
  • Velikost

    42

  • 12. 5. 2024, 15:42

  • Zobrazení

    424

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

N.O.V.Á.SUKNĚ NEXT
Sukně C&A
N.O.V.Ý.KRÁSNÝ SVETŘÍK
Krásný n.o.v.y. kožený kabát zn.Kalypso
TUNIKA.TRIČKO Ashley Brooke
44
ASHLEY BROOKE (OTTO)

TUNIKA.TRIČKO Ashley Brooke

N.O.V.É.POUZDROVÉ ŠATY NEXT 46
KOSTKOVANÉ ŠATY
ZÁNOVNÍ ŠEDÁ SUKNĚ
N.O.V.Ý.STARORŮŽOVÝ KARDIGAN
BAREVNÉ ŠATY
40
DOVOZ ITALIE

BAREVNÉ ŠATY

TMAVĚ MODRÉ ŠATY

Kategorie