Zobrazit přihlášovací formulář

N.O.V.Ý.Masážní polštář Masage pillow CHM-8028

Administrace

N.O.V.Ý.Masážní polštář Masage pillow CHM-8028

450 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 120 Kč
Prodám Masážní polštář Masage pillow CHM-8028 v originální krabici s manuálem,dostala jsem jej k narozenimám,bohužel již ho mám,tudíž nevhodný dárek Po celodenní námaze není často snadné najít příjemnou formu uvolnění a odpočinku od napětí nahromaděného…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 14. 5. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

N.O.V.Ý.Masážní polštář Masage pillow CHM-8028

450 Kč
Koupit
Prodám Masážní polštář Masage pillow CHM-8028 v originální krabici s manuálem,dostala jsem jej k narozenimám,bohužel již ho mám,tudíž nevhodný dárek
Po celodenní námaze není často snadné najít příjemnou formu uvolnění a odpočinku od napětí nahromaděného v oblasti krku, ramen a zad. Pro tento úkol byly navrženy tyto kvalitní masážní přístroje, které díky svému ergonomickému tvaru a masážním hlavám efektivně uvolňují napjaté svaly.

Kvalitní masážní polštář Masage pillow byl navržen tak, aby jeho ergonomický tvar a masážní hlavy efektivně uvolňovaly napjaté svaly. Krk, ramena, záda, ale také břicho, stehna, chodidla nebo jakoukoliv část Vašeho těla.
Efektivní a jednoduchý

Chcete-li si dopřát relaxační masáž, není nic jednoduššího než stisknout tlačítko vypnout/zapnout. Za tímto jednoduchým ovládáním se nicméně skrývá promyšlený mechanismus, který dává do krouživého pohybu 4 sehrané a tvarované masážní hlavice.

Ty spolu s nezaměnitelným ergonomickým tvarem a prolnutím polštáře zajistí dokonalou masáž.
Masážní polštář je také vybaven funkcí vyhřívání (s možností zapnutí a vypnutí), které umocňuje uvolňující masážní efekt svalů a dodává tělu a tkáním uklidňující tepelnou pohodu.
Blahodárný účinek na celé tělo.Polštář má také výkonné infračervené lampy, které prohřívají tělo a zesilují masážní efekt. Ideální při menstruačních bolestech a svalovém napětí. Zlepšuje pružnost šlach, zlepšuje prokrvení
Masage pillow využívá masážní techniku hnětení a prohřátí pokožky i svalstva, která vychází z poznatků východní medicíny. Pravidelná masáž posiluje funkci metabolismu, nervové soustavy a krevního oběhu. Díky tomu dochází k uvolnění svalových napětí a celé tělo i mysl se navrací do přirozené rovnováhy.
Kompaktní a komfortní
Masage pillo
  • Velikost

    44

  • 1. 5. 2024, 15:57

  • Zobrazení

    302

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

KABÁTEK/SAKO OVERSIZE
44
BETTY LONDON

KABÁTEK/SAKO OVERSIZE

Krásný n.o.v.y. kožený kabát zn.Kalypso
KOSTKOVANÉ ŠATY
N.O.V.É.POUZDROVÉ ŠATY NEXT 46
N.O.V.É.Dámské černé sako dovoz ANGLIE
Italský svetřík barevný
Sukně C&A
N.O.V.Á.SUKNĚ NEXT
ŠATY Next , vel. L

Kategorie