Zobrazit přihlášovací formulář

Béžový pletený květináč, bambus, výška 11 cm

Administrace

Béžový pletený květináč, bambus, výška 11 cm

129 Kč
Zaujalo 2 uživatele
(K dispozici může být více kusů.)
Doprava: od 79 Kč
... vyzdobte si domácnost rostlinami v květináčích ve Vašem stylu ! Tento ručně vyrobený květináč je z bambusu a díky tomuto přírodnímu zdroji jsme vytvořili jedinečný výrobek do Vaší domácnosti. Zkušení řemeslníci upletli květináč ručně, a tak je každý z…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 19. 11. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Béžový pletený květináč, bambus, výška 11 cm

129 Kč
Koupit
Prosím, uvádějte u objednávky kompletní adresu včetně tel. kontaktu, pomůže to přepravci urychlit dodání Vašeho balíku. Děkuji :)
... vyzdobte si domácnost rostlinami v květináčích ve Vašem stylu ! Tento ručně vyrobený květináč je z bambusu a díky tomuto přírodnímu zdroji jsme vytvořili jedinečný výrobek do Vaší domácnosti. Zkušení řemeslníci upletli květináč ručně, a tak je každý z nich jediný svého druhu. Nenechte se zmást měkkým zevnějškem tohoto lehkého materiálu. Tento ručně vyrobený květináč je z pevného a odolného bambusu. Materiál vnese do Vaší domácnosti kus přírody a šíří uklidňující, hřejivý pocit. Květináč má vnitřní misku pro sběr přebytečné vody. Každý produkt je jedinečným ručně vyráběným uměleckým dílem s přirozenými variacemi v barvě a tvaru. Povrch spodní části květináče je chráněná před vodou a špínou, květináč má totiž vnitřní plastovou podložku, kterou lze v případě potřeby snadno vyjmout. Doporučeno pouze pro vnitřní použití. NOVÉ, originálně balené zboží. Ihned k odeslání !
...................................

Materiál:
bambus, průhledný lak
...................................

▶►▷ V případě dalších dotazů k tomuto zboží mne kdykoliv kontaktujte ☼ baronka-shop@centrum.cz
  • Velikost

    L

  • Rozměry

    Výška: 11 cm. Vnější průměr: 12 cm. Max. průměr květináče: 9 cm.

  • 4. 4. 2024, 13:05

  • Zobrazení

    1 243

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Kategorie