Zobrazit přihlášovací formulář

Dámské sportovní běžecké boty Nike Free RN 5.0

Administrace

Dámské sportovní běžecké boty Nike Free RN 5.0

1 260 Kč 2 750 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 30 Kč
Nové, nenošené, uvedená velikost EUR 41, UK 7 , US 8 , CM 26, délka vnitřní stélky (vložky uvnitř) 26,2cm , včetně originál krabice.. Dámská běžecká obuv Nike Free RN 5.0 je ideální volbou na tratě do 5 kilometrů. Tato obuv se vrací ke svým kořenům jako…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 7. 10. 2005
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Dámské sportovní běžecké boty Nike Free RN 5.0

1 260 Kč
Koupit
MAMINKY, NAKOUKNĚTE I DO ALBA, POKUD NENÍ U INZERÁTU UVEDENO JINAK, PŘI KOUPI VÍCE VĚCÍ - PO ODKLIKNUTÍ DVOU INZERÁTŮ JE POŠTOVNÉ POLOVIČNÍ A U TŘÍ A VÍCE, ZCELA ZDARMA !!!
Nové, nenošené, uvedená velikost EUR 41, UK 7 , US 8 , CM 26, délka vnitřní stélky (vložky uvnitř) 26,2cm , včetně originál krabice..
Dámská běžecká obuv Nike Free RN 5.0 je ideální volbou na tratě do 5 kilometrů. Tato obuv se vrací ke svým kořenům jako běžecká bota, jenž simuluje chůzi naboso. Disponuje odlehčeným svrškem z jednovrstvé síťoviny, která je pružnější a díky tomu padne jako ponožka. Asymetrické šněrování po stranách snižuje tlak v oblasti nártu. Mezipodešev má menší množství pěny a tím usnadňuje rychlejší starty a zprostředkovává lepší kontakt se zemí. Po celé délce podrážky se nacházejí zářezy, jenž se při každém kroku rozpínají a zlepšují pružnost.
Rozdíl pata/špička: 6 mm
  • Značka

    NIKE

  • Velikost

    41

  • 8. 5. 2024, 14:11

  • Zobrazení

    974

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

!!!! POŠTOVNÉ ZDARMA !!!!
Luxusní pohodlné dámské boty/ mokasíny Marco Tozzi
Sportovní boty/ tenisky ADIDAS TENSAUR SPORT 2.0 C
Sportovní boty/ tenisky ADIDAS TENSAUR SPORT 2.0 C

Kategorie