Zobrazit přihlášovací formulář

4dílná sada do kočárku, šedá s medvídkem Boy

Administrace

4dílná sada do kočárku, šedá s medvídkem Boy

450 Kč 700 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Sada do kočárku, šedá s medvídkem BOY. 4-dílná sada do kočárku: Vložka pro kočárek a sedačku - praktická oboustranná vložka, která ochrání čalounění před nečistotami a dodá vašemu kočárku jedinečný vzhled. V teplejších dnech bavlněná strana perfektně…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 11. 1. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

4dílná sada do kočárku, šedá s medvídkem Boy

450 Kč
  • Popis zboží
Sada do kočárku, šedá s medvídkem BOY.
4-dílná sada do kočárku:
Vložka pro kočárek a sedačku - praktická oboustranná vložka, která ochrání čalounění před nečistotami a dodá vašemu kočárku jedinečný vzhled. V teplejších dnech bavlněná strana perfektně ochrání dětské tělíčko před nepříjemným čalouněním kočárku a v chladnějších dnech minky látka zajistí příjemné teplo. Otvory pro bezpečnostní pásy byly navrženy tak, aby se vložka dala přizpůsobit téměř každému kočárku. Vložka má šňůrky na upevnění, díky kterým nemůže sklouznout ze sedačky kočárku. Vsadka je navíc lemována elegantním bavlněným lemem v barvě minky látky.
Protišokový polštář - Butterfly (také oboustranný) - protinárazový polštářek Butterfly zajistí vašemu dítěti pohodlí při každé cestě. Je profilován tak, aby chránil jemnou hlavu dítěte před otřesy a padáním hlavy do stran při jízdě v kočárku nebo autě v autosedačce.
Vycpávky na pásech (oboustranné) - oboustranné vycpávky do autosedačky nebo kočárku. Měkké potahy ochrání jemné tělo dítěte před oděrkami krku, úst a paží způsobenými tuhými pásy. Zapínání na suchý zip.
Chránič čelenky (oboustranný) - oboustranný nárazník do kočárku, z jedné strany z bavlny a z druhé jemné minky látky. Zapínání na suchý zip. Příjemné na dotek. Matrace se vejde i do autosedačky a polštářek motýlek dokonale ochrání jemnou hlavičku miminka. Hmotnost výrobku s jednotkovým balením 1 kg.
Sada tedy obsahuje: matraci, motýlí polštářek s popruhem na navlečení a dvě vycpávky na pás a zábranu na zábradlí - také na suchý zip. Všechny výše uvedené prvky jsou oboustranné (bavlna - minky) a umožňují libovolnou barevnou konfiguraci. Pásky s háčky nahoře usnadní instalaci, 6 otvorů pro popruhy a dva popruhy mezi nožičkami umožní nasadit matr
  • Značka

    Alb

  • Rozměry

    80x32

  • 3. 7. 2023, 12:28

  • Zobrazení

    1 057

  • Oblíbené

    0

Kategorie